Randstad Holding NV

06-04-2001: Randstad Holding nv rond transacties met SRS af

Op 9 maart 2001 heeft Randstad Holding bekend gemaakt de intentie te hebben Randon te verkopen aan het Britse Securicor, een internationale dienstverlener actief in beveiliging.

Randstad Holding nv heeft vandaag de verkoop van de Randon activiteiten voltooid. Met de opbrengst van de transactie heeft Randstad het uitzend- en detacheringsbureau Securicor Recruitment Services (SRS) overgenomen van Securicor. Daarnaast heeft Randstad een bedrag van EUR 25,5 miljoen in contanten van Securicor ontvangen.

Diemen, 6 april 2001
Randstad Holding nv

Voor meer informatie kunt u
contact opnemen met:
Maarten den Ottolander
telefoon: 020 569 5623

Randstad Holding nv is een internationale, zakelijke dienstverlener met werkmaatschappijen in West-Europa en Noord-Amerika. Essentieel bij alle diensten is het beschikbaar stellen van arbeid en deskundigheid aan organisaties die daardoor flexibeler kunnen opereren. De Randstad Groep behoort tot de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is met de uitzendactiviteiten marktleider in de Benelux, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Het aandeel Randstad Holding nv is genoteerd op de AEX-Effectenbeurs en maakt deel uit van de Amsterdam Midkap-index waar het voor 10,2% in meeweegt. Per 17 februari 1998 zijn opties Randstad Holding nv op de AEX-Optiebeurs in notering genomen.

09-03-01 Randstad verkoopt Randon en versterkt positie in het 09-04-01 Randstad Holding nv krijgt Raad van Bestuur