PERSBERICHT

123WONEN.NL: GROOTSTE WOONGIDS VOOR CONSUMENT

Internetuitgever Public Databases bv presenteert vanaf vrijdag 6 april 2001 een internetgids met een record aantal woonlinks: www.123wonen.nl. Deze gids biedt de consument een grote hoeveelheid wooninformatie op het gebied van merken en winkels per regio. Daarmee wordt het zoeken naar informatie op woongebied een stuk eenvoudiger. De woonsite borduurt voort op de 123-serie van Public Databases die gemiddeld 108.000 bezoekers per maand trekt.

OVERZICHT
123wonen.nl heeft de afgelopen maanden de woongids zo compleet mogelijk gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een merkenwijzer met 690 merken en ruim 1600 winkels in 498 verschillende plaatsen. Kwaliteit wordt gewaarborgd door de redactie die de links rubriceert en van samenvattingen voorziet. De gids heeft rubrieken variërend van woonkamer, slaapkamer, badkamer, ontwerpers, stoffering, keuken, tuinieren, woonaccessoires etc. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan woonmagazines, -boulevards, -beurzen en geldzaken.

REDACTIONELE AANDACHT
Naast toegankelijkheid onderscheidt 123wonen.nl zich ook door veel redactionele aandacht. Er wordt zorgvuldig gewerkt aan samenvattingen van sites. Daarnaast zorgt de redactie voor een actueel aanbod. Zo zijn regelmatig nieuwe woonsites te vinden. De rubriek 'site van de dag' wijst de bezoeker op bijzondere sites die bijvoorbeeld veel inhoudelijke informatie of duidelijke afbeeldingen bevatten. Kortom: met behulp van 123wonen.nl is alle informatie binnen handbereik.

EINDE PERSBERICHT
Datum: 06-04-2001
Afzender: Public Databases bv

Voor informatie, schriftelijk of bestaand uit beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Angelique Breve. Te bereiken via telefoonnummer 020 42 33 587 of per e-mail naar angelique@publicdatabases.nl

Public Databases bv
Weteringsschans 108
Postbus 11243
1001 GE Amsterdam