Gemeente Rijswijk

Werkzaamheden aan Vrijenbanselaan

Met ingang van maandag 9 april a.s. zal begonnen worden met wegwerkzaamheden op de kruising van de Zuiderweg met de Vrijenbanselaan in de wijk Vrijenban. Het betreft hier het aanbrengen van een (tijdelijke) wegaansluiting op deze kruising als gevolg van de aanleg van het viaduct over de rijksweg A13.
Voor deze werkzaamheden die tot ca. eind mei zullen duren, zal de bestaande kruising moeten worden aangepast. Zo zullen de rijbanen worden versmald tot één rijstrook per richting tussen de kruising en de inrit bij de Vinkweg. Gedurende de werkzaamheden blijven alle woningen en bedrijven bereikbaar.
Na eind mei zal begonnen worden met de definitieve aansluiting in de vorm van een kruising voorzien van verkeerslichten. Medio september zal de definitieve aansluiting gereed zijn. Voor diegene, die nadere informatie wensen over deze werkzaamheden kunne op maandag 2 april a.s. tussen 17.00 uur en 19.00 uur binnenlopen bij de firma Abbink Verhuisbedrijf B.V. aan de Zuiderweg 70. Vertegenwoordigers van o.a. de gemeente zijn hier dan aanwezig om vragen te beantwoorden.