Gemeente Ede

Werkzaamheden in de Nachtegaallaan en Wulplaan

Vanaf 9 april tot half juni vinden er uitvoeringswerkzaamheden plaats in de Nachtegaallaan en een gedeelte van de Wulplaan. Het gaat om het vervangen van riolering en aanbrengen van verkeersremmende maatregelen. Het werk wordt uitgevoerd door de firma HBG uit Ede.

Fases

Begonnen wordt aan de Wulplaan (fase 1) en vervolgens het stuk Nachtegaallaan, tussen Wulplaan en Merellaan (fase 2) en tot slot het overige deel van de Nachtegaallaan (fase 3).

Door deze werkzaamheden worden voornoemde wegen tijdens de uitvoering, in fasen, afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden. Ook wordt het verkeer op de Kolkakkerweg en Schaapsweg, in verband met de aansluiting van de riolen, voor ca. 2 dagen omgeleid.

Nieuw

De wegverharding wordt uitgevoerd in rode betonstraatstenen en de trottoirs in grijze betontegels. In het najaar worden op verzoek van de aanwonende bewoners van de Nachtegaallaan, nieuwe bomen geplaatst.

Informatie

Mocht u vragen of problemen hebben, dan kunt u contact opnemen met de opzichter van de gemeente Ede, de heer H.J. Idsinga onder nummer (06) 533.667.54 of de uitvoerder van de firma Bruil, de heer W. Zuijdam (firma HBG) op telefoonnummer (06) 535.767.45.



Ede, 4 april 2001