Gemeente Leeuwarden

Verkeer ¦ Herstraten Egelantierstraat (wk 14) ¦ Stremming voorstreek oostzijde (wk 14)
Herstraten Egelantierstraat (wk 14)
Maandag 9 april 2001 zal worden begonnen met de herstraat- werkzaamheden van de Egelantierstraat. De werkzaamheden vinden plaats tussen de rotonde van de Archipelweg en de Schieringerweg. Het werk zal worden uitgevoerd door aannemers-en bestratingsbedrijf Buitenpost bv uit Drachten. Het totale werk zal ongeveer drie weken tijd in beslag nemen.

Het sportcomplex "Het Kalverdijkje" blijft bereikbaar via de Schieringerweg. Het verkeer tussen de Archipelweg en Cammingaburen wordt omgeleid via de Kanaalstraat en de Groningerstraatweg.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de realisatie van voornoemd werk, dan kunt u telefonisch contact opnemen met dhr. W. Schouwenaar (06-53695106) van de fa. Buitenpost bv of dhr. H. Stellingwerf (06-53861571), die namens de gemeente Leeuwarden het werk begeleidt.

Stremming voorstreek oostzijde (wk 14)

Op maandag 9 april wordt gestart met het aanbrengen van een stalen damwand in de Voorstreek aan beide zijden van de Vischmarktpijp. Hierdoor kan het verkeer geen gebruik maken van het gedeelte Voorstreek oostzijde tussen de Korfmakerspijp en de Tuinen.

De werkzaamheden zullen naar verwachting vier dagen duren. De winkels zijn gedurende de werkzaamheden voor voetgangers bereikbaar.

Het verkeer zal worden omgeleid via de Korfmakersstraat en de Tweebaksmarkt

Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer S.Veenstra van het team Civiele Techniek, telefoon 233 86 56 / 0651 33 73 73.