CSS Holding

OVERNAME INFO VISION DOOR CSS AFGEROND

DEN BOSCH CSS Holding (dienstverlening in Telecom en ICT) heeft definitief overeenstemming bereikt over de acquisitie van Info Vision Europe B.V., een ICT dienstverlener gevestigd in het Zuid Limburgse Hoensbroek. Info Vision heeft een winstgevende jaaromzet van circa NLG
1,4 miljoen. De onderneming wordt geïntegreerd in de CSS Business Unit CSS System Integration. De overname wordt deels in aandelen en deels in contanten betaald en zal direct bijdragen aan de winst per aandeel van CSS Holding. Op het pakket aandelen is de binnen CSS gebruikelijke lock-up regeling van toepassing.

Info Vision ontwikkelt met zestien medewerkers database applicaties voor het Windows platform. Een toenemend deel van de applicaties wordt speciaal voor internet- en intranet omgevingen ontwikkeld. Aan de verkochte applicaties zijn veelal onderhoudscontracten gekoppeld. Daarnaast houdt de onderneming zich bezig met netwerk- en systeembeheer. Tot het klantenbestand van de onderneming behoren zowel middelgrote, en kleine ondernemingen als overheidsinstellingen en grotere ondernemingen.

Met de acquisitie versterkt CSS System Integration haar marktaanwezigheid en know how in het zuiden van Nederland. Door het combineren van kennis en capaciteit kunnen schaalvoordelen worden gerealiseerd. Er zal nauw worden samengewerkt met andere Competence Centres binnen CSS System Integration. Zo bestaat vanuit het Competence Centre Lotus Notes en het Competence Centre CRM grote behoefte aan software ontwikkelaars met de specifieke kennis en ervaring als die van Info Vision.

Den Bosch, 9 april 2001