Ten Hagen & Stam


Datum 9-apr-2001

Titel De meestgestelde vragen over ICT-aanbestedingen
Onderwerp- gebied ICT Breed

Product / Event boek
Het begin van iedere ICT-aanbesteding
De meestgestelde vragen over ICT-aanbestedingen

Eindelijk is er een vraagbaak voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met ICT-aanbestedingen. Het boek De meestgestelde vragen over ICT-aanbestedingen behandelt alle mogelijke vragen en problemen die zich op dit terrein kunnen voordoen.

De praktische kant van complexe materie
Europees aanbesteden is op zich al complex, maar op ICT-gebied geldt dat helemaal. De meestgestelde vragen over ICT-aanbestedingen is dan ook primair bedoeld als praktische bundel voor iedereen die met deze complexe materie in aanraking komt. Maar het boek heeft ook een grensverkennend en grensverleggend karakter doordat de auteurs alle problemen op dit terrein onderkennen en bespreekbaar maken. Hierdoor geeft het alle discussies rond ICT-aanbestedingen handen en voeten.

Door juristen. Voor juristen?
Hoewel de auteurs alledrie juridisch zijn geschoold, is dit boek niet bij uitstek geschreven voor juristen. De gebaande paden van het aanbestedingsrecht zijn immers al genoeg platgetreden. De meestgestelde vragen over ICT-aanbestedingen is bedoeld voor het bredere publiek, dat geïnteresseerd is in het praktisch aanbesteden van ICT-diensten en producten. Zowel aanbesteders als leveranciers, maar zeker ook juristen en andere geïnteresseerden kunnen zo alle facetten voor een aanbesteding doorlopen.

Noot aan de redactie:

Titel: De meestgestelde vragen over ICT-aanbestedingen Auteurs: Maarten van Bommel, Ewoud van Veen en Wiebe Robbemond Uitgever: ten Hagen & Stam uitgevers bv
ISBN: 90-440-0249 X
NUGI: 855
Prijs: fl 49,00 (exclusief BTW)

Product / Event s.koopmans@wkths.nl
Present-Exemplaar tenhagenstam@artifexsupport.com