Gemeente Bodegraven

Inloopavond Dronenwijk

Op maandag 9 april 2001 wordt van 20.00 uur tot 22.00 uur in de kantine van het gemeentehuis een inloopavond gehouden over de uitvoering van het 'vergroten van de afvoercapaciteit riolering Vrije Nesse / Dronensingel'.

Het werk bestaat uit het vergroten van de diameter van de hoofdriolering in de Vrije Nesse vanaf de aansluitingen Schoutendreef/Dronenplein en de hoofdriolering in de Dronensingel vanaf de Vrije Nesse tot aan de spoorwegovergang. Ook worden huisaansluitingen op particuliere grond (gedeeltelijk) vervangen. Naast het vergroten van de afvoercapaciteit van het riool worden de wegverhardingen op het oorspronkelijke niveau gebracht. Dit betekent een ophoging van ongeveer 20 cm.

De start van de werkzaamheden is gepland op dinsdag 17 april 2001. Met de uitvoering van de rioleringswerken wordt gestart in de Vrije Nesse nabij het spoor.

Voor belangstellenden hangen de betreffende tekeningen tijdens de inloopavond ter inzage en kan nadere informatie worden verkregen. Tevens liggen de plannen voor belangstellenden vanaf 26 maart 2001 gedurende 6 weken ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis.

Voor nadere informatie over de plannen kunt u contact opnemen met de heer P. van Erdewijk, projectleider Rioleringen, telefoon 0172 - 61 93 00, email
p.vanerdewijk@bodegraven.nl