Meer surfplezier voor gehandicapte computerhobbyist

Met enige trots presenteer ik de volledig vernieuwde site van HCC Bitje Special G - Handicap en Computer. Als gebruikersgroep voor pc hobbyisten met een handicap, zullen wij steeds meer informatie geven over de toegankelijkheid van hard- en software. Stap voor stap gidsen, tips en trucs, en demonstratie van het beter instellen van pc's vormen daar een onderdeel van. Onze vraagbaak beantwoord meer persoonlijk getinte vragen, en stuurt vragenstellers door naar de instantie waar zij geholpen kunnen worden.

Met toestemming van Microsoft hebben wij de stap voor stap gidsen voor de Windows toegankelijkheidsopties in Windows vertaald, en op de site gepubliceerd. Hierna komen nog stap voor stap gidsen onder meer voor het instellen van Word en Internet Explorer. Opvallend is dat ook meer ouderen van onze diensten gebruik maken.

Onze website is volledig met een tekstbrowser of een spraaksynthesizerprogramme te lezen. Ik hoop dan ook dat u onze website met een bezoek zult vereren, en na uw conclusie daar verdere bekendheid aan wilt geven. De site is te bezoeken via de korte URL www.bitje.nl Ik wens u een prettig bezoek.

Vriendelijke groeten,
MR.J.P.Wijbenga, secretaris van HCC Bitje Special GG - handicap en computer.