Persbericht

David Wright verkozen tot chairman raad van bestuur van Legato Systems

Hoofddorp, april 2001 - - De raad van bestuur van Legato Systems Inc. - een met awards onderscheiden, vernieuwende softwareontwikkelaar - heeft Legato's chief executive officer David Wright gekozen tot de nieuwe chairman van het bestuur. Wright volgt hiermee de onlangs afgetreden Lou Cole op.

David Wright is in oktober 2000 bij Legato in dienst getreden als president en CEO. Daarvoor was hij president en CEO bij Amdahl Corporation, onderdeel dat volledig in bezit is van Fujitsu Ltd. Tijdens zijn veertien jaar bij Amdahl heeft Wright diverse leidinggevende posities gehad op het gebied van regionale sales en internationaal management. Voor zijn periode bij Amdahl was hij sales executive bij IBM Corporation. Wright zit sinds kort in het bestuur van Insurance Services Office, Inc., INRANGE Technologies Corp., Aspect Communications en is tevens een bestuurslid van de Silicon Valley Manufacturing Group.

"Lou Cole is meer dan twaalf jaar geleden als CEO bij Legato komen werken. Hij is mede verantwoordelijk voor de huidige sterke en groeiende business bij Legato. Cole heeft zich persoonlijk beziggehouden met de werving en opleiding van Wright met betrekking tot zijn opvolging als chairman en CEO. Lou heeft de afgelopen twaalf jaar grote betrokkenheid en integriteit getoond en meegebracht naar het marktleiderschap van Legato", stelt David Strohm, een investeerder vanaf de oprichting van Legato en tegenwoordig bestuurslid.

De huidige bestuursleden van Legato Systems zijn: Eric A. Benhamou, chairman van raad van bestuur van 3Com Corporation; H.Raymond Bingham, president en CEO bij Cadence Design Systems; Kenneth A.Goldman, senior vice president finance and administration en CFO van Siebel Systems, Inc.; Christopher B. Paisley, voormalig senior vice president finance en CFO bij 3Com Corporation; David N. Strohm, ondernemingskapitalist, Greylock Partners; Brendan J. Dawson, onafhankelijk consultant; David B. Wright, president CEO en chairman van het bestuur.

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Legato Systems
Legato Systems, Inc. (NASDAQ: LGTO) - een met awards onderscheiden, vernieuwende softwareontwikkelaar - voorziet haar klanten van een naadloze aanpak voor het beveiligen, verplaatsen en beschikbaar maken van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. Legato is de industriestandaard voor storage management softwareproducten. De organisatie levert haar softwareproducten en -diensten aan meer dan 10.000 klanten en heeft ruim 65.000 licenties wereldwijd, inclusief Fortune 1000 ondernemingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View (Californië, Verenigde Staten). Legato is wereldwijd sterk vertegenwoordigd door vestigingen in 23 landen om haar klanten optimale ondersteuning te bieden. Legato is oprichter van Storage Networking Industry Association. Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com.

Redactionele informatie: Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn.
Telefoon: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: PRInflux@cs.com Pb1701


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com