Projectbureau Duurzame Energie

PROJECTBUREAU DUURZAME ENERGIE

Open Dag Duurzame Energie verplaatst naar 22 september

De Open Dag Duurzame Energie 2001 wordt uitgesteld. Deze Open Dag zou plaatsvinden op zaterdag 12 mei, maar is nu verschoven naar zaterdag
22 september.

De organisator van de Open Dag Duurzame Energie, het Projectbureau Duurzame Energie heeft dit in overleg met hun partner het ministerie van Economische Zaken besloten. Gezien de situatie met de Mond- en Klauwzeer is besloten de Open Dag Duurzame Energie uit te stellen tot 22 september. Dit is tevens het begin van de 'Week van het Landschap'.

Duurzame Energie moet vanzelfsprekender worden! De opzet van de Open Dag Duurzame Energie is dat het publiek zelf kan ontdekken welke innovatieve toepassingen bestaan op het gebied van duurzame energie en ervaren hoe wij nu al gebruik maken van de natuurlijke bronnen, wind, biomassa, water, zon en aarde. Dit alles onder het motto: Zien doet geloven.

Op meer dan 70 locaties door heel Nederland kan het publiek met eigen ogen aanschouwen hoe ver Nederland hiermee is. De Open Dag Duurzame Energie geeft het publiek ook een goede gelegenheid om te bekijken wat men zelf in eigen huis kan doen c.q. toepassen.

Wilt u meer informatie over de Open Dag Duurzame Energie of wilt u informatie over duurzame energie, dan kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum Duurzame Energie, telefoonnummer 0900- 9892. Of kijk op onze internetsite www.duurzame-energie.nl

Noot voor de redactie /