Hewlett-Packard

Keywords: "HP

country

hp nederland producten & diensten onderhoud oplossingen kopen

spacer
hp invent
corner persberichten corner
zoek zoek
neem contact op neem contact op
persberichten home
persberichtenarchief
perscontacten
corner corner
spacer
hp nederland persbericht
Print Arrow print versie

HP INTRODUCEERT GECOMBINEERDE CD-WRITER / DVD-SPELER EN SUPERSNELLE CD-WRITER (VERSIE1)

Amstelveen, april 2001 Films van hoge kwaliteit afspelen op de PC en met hetzelfde apparaat cds maken: dat kan voortaan met de eerste gecombineerde cd-writer/dvd-speler van Hewlett-Packard. Door deze combinatie bespaart de HP CD-Writer DVD Combo 9900ci ruimte op de PC. Met een enkele drive is het mogelijk zowel dvd-roms te lezen en dvd-videos af te spelen als cds te lezen en te (her)schrijven.

Daarnaast brengt HP een interne 16x cd-writer op de markt (inclusief software). Het is het snelste apparaat dat op dit moment verkrijgbaar is. De nieuwe HP CD-Writer 9710i schrijft in vijf minuten 80 minuten audio of 650 MB data naar een cd. Ter vergelijking: dat is evenveel als zon 500 floppys. Dit model wordt geleverd met de nieuwste versie van Easy CD Creator-software van Adaptec.

Van MP3-bestand tot cd-hoesje
Met deze cd-writers van HP kunnen snel en gemakkelijk eigen cds worden gemaakt(3) of digitale afbeeldingen, muziek of belangrijke documenten worden opgeslagen. De bijgeleverde HP MyCD-software maakt het opnemen heel eenvoudig. De vraag is dan ook niet hoe je iets moet opnemen maar wát je wilt opnemen.

De bijgeleverde software zorgt ervoor dat de cd-writers uitgebreide mogelijkheden bieden voor:

het opslaan en organiseren van MP3-bestanden(3) en het converteren van MP3- naar WAV-bestanden of muziektracks voor andere cd-spelers;

het verspreiden en opslaan van digitale afbeeldingen en het scannen van waardevolle documenten;

het archiveren en verspreiden van digitale fotos;

het maken van persoonlijke cd-labels en cd-hoesjes;

het maken van back-ups en het veilig opslaan van belangrijke zakelijke en persoonlijke gegevensbestanden om ruimte op de harde schijf vrij te maken.

Prijzen
De consumentenadviesprijzen van de HP CD-Writer DVD Combo 9900ci en de HP CD-Writer 9710i zijn respectievelijk fl. 949,- en fl. 799,- inclusief BTW.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.
(1) Snelheden verwijzen naar de maximale schrijf-, herschrijf-, cd-lees- en dvd-lees-prestaties. (2) Snelheden verwijzen naar de maximale schrijf-, herschrijf- en cd-leesprestaties. (3) HP adviseert cd-writers niet te gebruiken voor doeleinden anders dan toegestaan volgens de geldende copyright-wetten.

Print Arrow print versie

Privacy verklaring Juridische voorwaarden © 1994-2001 Hewlett-Packard Company