HP-diensten en -oplossingen voor Microsoft SharePoint Portal Server

Combinatie HP-diensten en -oplossingen met de Microsoft SharePoint Portal Server HP resulteert in portaaloplossingen die de toegankelijkheid van informatie vergroot, de samenwerking tussen medewerkers verbetert en de productiviteit verhoogt

Amstelveen, 9 april 2001 - Hewlett-Packard zet vanaf juni technische consultants van HP Services in om organisaties in Europa, Noord-Amerika en Asia Pacific te voorzien van HP-diensten en maatwerkoplossingen voor de Microsoft SharePoint Portal Server. Daarnaast integreert HP de Microsoft SharePoint Portal Server met HP's technologie voor digital sending.

Met de combinatie van de HP Digital Sender-hardware en Autostore 2000-software kunnen papieren documenten met één druk op de knop worden verwerkt (scannen, omzetten naar Word-, PDF- of HTML-formaat) en direct worden verzonden naar de juiste folder in het webopslagsysteem van de Microsoft SharePoint Portal Server. Deze documenten kunnen later eenvoudig en snel worden teruggevonden, gelezen, doorzocht en gebruikt in andere projecten.

HP gebruikt de SharePoint Portal Server ook zelf om de technische consultants van HP Services sneller toegang te bieden tot informatie die zij bij hun werk nodig hebben.

HP digital sendingtechnologie
Met de digital sendingtechnologie van HP kunnen gebruikers met één druk op de knop papieren documenten omzetten in elektronische documenten. HP's diensten en oplossingen zijn snel te implementeren, verbeteren de toegankelijkheid van informatie, verhogen de productiviteit, verbeteren de samenwerking tussen medewerkers en besparen hierdoor kosten.

Microsoft SharePoint Portal Server 2001
Microsoft SharePoint Portal Server 2001 is een flexibel, eenvoudig te gebruiken intranetportaal, waarmee zakelijke gebruikers toegang hebben tot informatie in de hele organisatie.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op http://www.hp.nl.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een 'always-on' internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Contactpersoon voor de redactie:
(