KRO

Postbus 23000
1202 EA HILVERSUM
tel.035 6713911
kro@omroep.nl

NIEUWS

Hilversum
9 maart 2001

Openbare KRO-Vergaderingen

In de komende weken worden in de zeven regionale afdelingen van de KRO de jaarlijkse openbare afdelingsvergaderingen gehouden. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor KRO-leden en andere geïnteresseerden.

Voorzitter Frans Slangen komt naar deze vergaderingen om met de aanwezigen te praten over de KRO-campagne, de toekomstkeuzes en de programma's. Er zal een nieuw ontwikkeld tv-programma worden vertoond, waarover van de aanwezigen de mening wordt gevraagd.

Ook zullen enkele statutair verplichte agendapunten aan de orde komen, zoals het afdelingsjaarverslag en de benoeming van een kascommissie.

Deze bijeenkomsten zijn uitgelezen gelegenheden om met de KRO-voorzitter is discussie te gaan en hem vragen te stellen. Mocht u niet kunnen komen en toch een vraag willen stellen, stel die dan hier via internet, dan wordt die vraag op de vergadering van uw afdeling gesteld en beantwoord. Uiteraard krijgt u ook het antwoord thuis.

Deze KRO-bijeenkomsten worden gehouden op:

Dinsdag 10 april, afdeling Den Bosch (oostelijk Brabant), Carlton Holiday Inn, De Brug, Arkweg 3-17 in Mierlo.

Dinsdag 17 april, afdeling Limburg, Grand Hotel Heerlen, Groene Boord 23 in Heerlen.

Woensdag 18 april, afdeling Utrecht (d.w.z. Utrecht, Gelderland, Overijssel), Best Western Berghotel, Utrechtseweg 225 in Amersfoort.

Donderdag 19 april, afdeling Breda (westelijk Brabant en Zeeland), Best Western Hotel The Goderië, Stationsplein 5a-6 in Roosendaal.

Woensdag 2 mei, afdeling Rotterdam (Zuid-Holland), Golden Tulip Carlton Hotel, Tiendweg 20 in Naaldwijk.

Donderdag 3 mei, afdeling Groningen (Groningen, Friesland, Drenthe), Best Western Hotel De Giraf, Van Schaikweg 55 in Emmen.

Maandag 14 mei, afdeling Haarlem (Noord-Holland), Golden Tulip Hotel, Westerweg 60 in Purmerend.

Aanvang telkens 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. U hoeft zich niet tevoren aan te melden.

Naast allerlei informatie ligt voor iedereen een verrassing klaar.