Casema

Delft, 3 april 2001

Wijziging Etalagekanaal Amstelveen

Met ingang van dinsdag 10 april aanstaande wordt het aanbod op het Casema Etalagekanaal (kanaal B1; 231,25 MHz) in Amstelveen vernieuwd. Vanaf deze datum kan iedereen in Amstelveen, tot halverwege mei, kennismaken met de zender Muzzik. De zender TVBS-Europe verdwijnt hiermee van het Etalagekanaal.

Muzzik is een Franse muziekzender met 24 uur per dag documentaires en registraties van klassieke muziekconcerten, opera's, jazz, soul, dansprogramma's en wereldmuziek.

Het Etalagekanaal is, naast het Casema Service Kanaal (met de kleine beeldjes), één van de twee eigen Casema-kanalen. Op het Etalagekanaal is voor een bepaalde periode een nog onbekende tv-zender te zien. Op deze manier kunnen Casema-abonnees kennismaken met het grote aanbod van tv-zenders die ter beschikking worden gesteld via Casema Digitale Televisie. De invulling van het Etalagekanaal wordt bepaald door Casema.

De Chinese zender TVBS-Europe is inmiddels in het tv-aanbod van Casema Digitale Televisie opgenomen. Indien gewenst kunnen liefhebbers van TVBS-Europe deze zender blijven ontvangen door middel van een abonnement op Casema Digitale Televisie. Voor meer informatie over de digitale ontvanger en Casema Digitale Televisie kan gratis contact worden opgenomen met de afdeling klantenservice, telefoonnummer 0800-8875292.