| Samenwerking ON Technology en Miramar Systems voor | | migratie naar Windows 2000 | ON Technology lanceert MigrateEZ! voor W2K Starnberg (Duitsland), 04/10/2001

ON Technology (NASDAQ: ONTC), een toonaangevende leverancier van softwaredistributiediensten binnen netwerken, en Miramar Systems, een vooraanstaande provider van PC-naar-PC-migratiesoftware, kondigden vandaag een strategische alliantie aan met als doel gezamenlijke verkoop, marketing, professionele diensten en productontwikkeling.

Tegelijkertijd lanceert ON Technology MigrateEZ! voor W2K, een unieke oplossing voor migratie naar Windows 2000 die de IT-productiviteit verhoogt en de kosten reduceert. Beide bedrijven verbeteren op deze manier hun producten wat betreft kostprijs en duur van de Windows 2000-implementatie over de ganse onderneming.

"Onze alliantie met Miramar bezorgt IT-organisaties de nodige operationele voordelen," zegt Robert L. Doretti CEO van ON Technology. "Klanten die op het punt staan naar Windows 2000 te migreren zijn op zoek naar grotere productiviteit en operationele efficiëntie. Tezamen kunnen we IT-managers de middelen geven die het migratieproces vergemakkelijken."

MigrateEZ! voor W2K maakt het IT ondernemingen mogelijk om alle PC-migraties uit te voeren vanop één enkele console. Op die manier is de aanwezigheid van technici voor de installatie overbodig. In MigrateEZ! werden ON Command CCM van ON Technology en Desktop DNA van Miramar Systems geïntegreerd. Dankzij MigrateEZ! voor W2K, ON Command CM en Desktop DNA kunnen IT organisaties nu automatisch:


- Desktop DNA agent en bijhorende migratiedocumenten verspreiden via de ON Command CCM-console naar alle PC's aangesloten op het netwerk zonder elke PC afzonderlijk te inspecteren;

- Persoonlijke instellingen behouden -zoals bookmarks, documenten en adresboeken;

- Windows 2000 Professional configureren en uitrusten met nieuwe gegevens en applicaties zoals Office 2000;

- Instellingen en documenten in oorspronkelijke toestand bewaren.
"De markt voor PC-migratie staat op ontploffen. Er bestaat veel synergie tussen onze bedrijven," zegt Neal Rabin, CEO van Miramar. "Klanten zijn op zoek naar allesomvattende oplossingen die makkelijk te gebruiken zijn. Onze alliantie zal hen de krachtige technologie geven die ze eisen. Daarbij kunnen we gebruik maken van ON's uitgebreide Europese distributiekanalen." | END |

Over Miramar Systems
Miramar Systems, Inc., wereldwijd ontwikkelaar van de standaard voor desktopmigratie, verdeelt zijn software in meer dan 30 landen. De in 1989 opgerichte onderneming met hoofdzetel in Santa Barbara heeft een toonaangevende positie op het gebied van oplossingen die de
productiviteit verhogen. PC MACLAN, bekroond met diverse onderscheidingen, maakt volledige onderlinge verbinding tussen PC's en Mac's mogelijk. Desktop DNA biedt ondernemingen oplossingen voor systeemmigratie die de levensloop en productiviteit van de PC doen toenemen. Voor meer informatie e-mail sales@miramar.com, of www.miramar.com.
Over ON Technology Corporation
ON Technology zorgt ervoor dat IT-organisaties en serviceproviders in een mum van tijd cruciale software kunnen verspreiden naar computers die zich op verschillende locaties bevinden, zoals desktops, labtops, handcomputers en servers. ON Command CCM, het paradepaardje van de onderneming wordt momenteel wereldwijd gebruikt door meer dan 500 vooraanstaande bedrijven over heel de wereld om software te distribueren naar meer dan 500.000 bedrijfscomputers. Het betreft ondernemingen zoals WorldCom, Deutsche Telekom en Goodyear Tire & Rubber, Application Service Providers (ASP's) en Management Service Providers (MSP's). Bezoek voor meer informatie www.on.com.
Voor meer informatie
ON Technologie Benelux
Erik Spannenburg
Tel: 31 20 676 3339 of www.on.com
NewsEngine PR
Sara Buytaert
Tel: 32 3 260 96 47 of sara.buytaert@newsenginepr.com Ref.:ONT0001-117402