FINEOS BENOEMT REMCO VAN TRIGT TOT BUSINESS CONSULTANT




Bussum, 10 april 2001 -- Remco van Trigt is bij FINEOS Benelux in dienst getreden als Business Consultant. Voor zijn komst naar FINEOS heeft Van Trigt mede de afdeling Employee Benefits bij W.B.D. Lippmann Groep opgezet in zijn functie als Consultant Employee Benefits. Van Trigt adviseerde zakelijke relaties inzake alle verzekerbare en niet-verzekerbare arbeidsvoorwaarden.


Voor de Lippmann Groep was Van Trigt werkzaam bij de ING Bank.


Bij FINEOS is Remco van Trigt verantwoordelijk voor de ondersteuning van de verkoop en ondersteuning van de klanten van FINEOS bij hun bedrijfsactiviteiten.



FINEOS

FINEOS (voorheen Managed Solutions Corporation, MSC) ontwikkelt en levert ondernemingsoplossingen voor banken en verzekeringsmaatschappijen. De oplossingen omvatten CRM (Customer Relationship Management), contractadministratie en systemen voor product management.


De FINEOS-producten bevatten een reeks internet-portalen die een sterk klantgerichte visie bieden op alle dienstverlenende processen binnen de gehele onderneming. De oplossingen integreren alle mogelijke plaatsen van contact tussen klanten, tussenpersonen en de organisatie, via hoofdkantoor, bijkantoren, callcenters, internet of GSM. Door deze geïntegreerde distributiekanalen te combineren met een 'workflow engine' die bedrijfsprocessen automatiseert, worden verbeteringen gerealiseerd binnen verkoop, marketing en klantenservice, versnellen ze het product-ontwikkelingsproces en verbeteren ze de onderhoudbaarheid van producten.



FINEOS heeft 250 medewerkers in dienst in vestigingen te Ierland (Dublin), Nederland, Scandinavië en de Verenigde Staten. Klanten zijn onder meer de Britannia Group, Northern Rock, Derbyshire Building Society, Legal & General (UK), Canada Life (UK & Ierland), SNS Reaal, Royal Nederland Leven, ABN AMRO Bank (Nederland) en Friends First (Ierland). Meer informatie is te vinden op
www.fineos.com





Perscontacten:



FINEOS Benelux

Mike del Prado

tel: +31 (0)35 - 694 44 72

e-mail:mike.delprado@fineos.com



Lubbers & De Jong B.V.

Marije Verdouw

tel: +31 (0)20 - 421 05 65

e-mail: marije@l-dj.nl