Rood Testhouse NV

Nieuwsbank
Redactie
persbericht@nieuwsbank.nl

PERSBERICHT

Amsterdam, 10 april 2001

ROOD TECHNOLOGY RONDT MBO VAN DE HI-REL ACTIVITEITEN AF

De directie van Rood Testhouse International N.V. ('Rood Technology') is verheugd de succesvolle afronding aan te kunnen kondigen van de management buy-out van de niet tot de core business behorende hi-rel activiteiten van de vestiging in Alton, gelegen in het zuiden van Engeland. De verkoop zal naar verwachting geen effect hebben op de voorziening voor de financiële gevolgen die reeds in de groepsjaarrekening over 2000 is gevormd.

SAAT Technology Limited zal als nieuwe onafhankelijke onderneming vanuit Alton de bestaande klanten blijven bedienen.

Met deze stap is een einde gekomen aan een proces van herpositionering van Rood Technology, waarna de onderneming zich zal richten op het testen van halfgeleiders, aanverwante dienstverlening, alsmede zogenaamde production support services. Hierbij richt Rood Technology zich op groeimarkten voor eindapplicaties, zoals de markt voor telecommunicatie, de automobielindustrie en de markt van hoogwaardige consumentenproducten.

De activiteiten zijn nu geconcentreerd in Rood Technology Deutschland (Nördlingen, Duitsland) en Rood Technology Livingston (Livingston, Schotland). Beide vestigingen zijn reeds diverse jaren winstgevend.

Rood Technology's activiteiten
Rood Technology heeft meer dan 30 jaar ervaring in de halfgeleiderindustrie. De organisatie biedt een reeks van diensten aan die waarde toevoegen aan processen in de halfgeleiderindustrie. Hieronder zijn begrepen het testen en programmeren van ICs, tape en reel, inspectie en leadconditioning, alsmede het ontwikkelen en leveren van machines.

Voor nadere informatie:
Rood Testhouse International N.V.
Correspondentie adres: postbus 454, 3840 AL HARDERWIJK

Ian Reid, President CEO Telefoon: 00 44 1420 84272 Brouwer Management Consultants:
Bart Brouwer Telefoon: 0341 437171 Fax: 0341 431606 ?????