Persbericht, Amsterdam, 10 april 2001.

Info.nl versterkt positie door overname Tribute

Het in Amsterdam gevestigde Info.nl heeft Tribute Multimedia B.V - op het Internet aanwezig onder Tribute.nl - overgenomen.

Info.nl is sinds 1994 actief op het gebied van het aanbieden van diensten voor het gebruik van het Internet. Info.nl bedenkt, bouwt en beheert geavanceerde online toepassingen. Toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank, Ben, Consumentenbond en Unilever maken gebruik van de diensten van Info.nl. www.info.nl

Noodzakelijke uitbreiding van de capaciteit was voor Info.nl een belangrijke reden voor de overname. "De markt in het algemeen en onze opdrachtgevers in het bijzonder zetten het Internet in toenemende mate in als essentieel onderdeel van hun bedrijfsvoering" aldus de heer Jann C. de Waal, Managing Partner van Info.nl. "De vraag naar onze producten en diensten van bestaande en nieuwe relaties is dan ook groot en groeit snel. Omdat wij in een 'partnership'relatie met onze opdrachtgevers werken, willen wij optimaal voorzien in hun behoeften. Tribute past perfect in het profiel dat we als uitgangspunt voor overnames hebben opgesteld. Bovendien beschikt Tribute over specifieke kennis en ervaring die een uitstekende aanvulling vormen op het dienstenpakket van Info.nl".

Tribute Multimedia B.V. is eveneens actief op het gebied van het creëren, realiseren en onderhouden van Internet producties. Tribute, gevestigd in het Amsterdamse Science Park, werkt voor vooraanstaande opdrachtgevers als het Nederlands Bureau voor Toerisme, WebAds, Sportdreams, Eurocamp en de UITlijn aan gespecialiseerde projecten. Bijvoorbeeld heeft de onderneming bijzondere kennis van en ervaring met het uitvoeren van Streaming Media projecten. Het werken aan grote, vernieuwende projecten betekent voor Tribute een nieuwe uitdaging. " Tribute is een uitstekend en gezond bedrijf " stelt Roos Spier, Managing Partner van Tribute Multimedia B.V." Het heeft prima klanten, 13 uitstekende medewerkers en bijzonder leuke projecten. Onze visie is echter dat in de toekomst een fundamentele concentratie ontwikkeling zal gaan plaatsvinden die in het voordeel van de grotere aanbieders in de markt zal zijn. Voldoende capaciteit en continuïteit wordt voor de grotere opdrachtgevers een kritisch keuze argument. Dus vonden wij het verstandig de toekomst in te gaan met een groter, toonaangevend bureau. In de visie en strategie, werkwijze en cultuur en hoog kwalitatieve en innovatieve capaciteiten van Info.nl herkennen wij ons helemaal".

Info.nl, opgericht in 1994, is een zelfstandige, sterk groeiende onderneming met een gezond bedrijfsresultaat, waar bijna 100 medewerkers met veel plezier en inzet werken. Eind 2000 heeft Rabobank Nederland een minderheidsbelang in Info.nl verkregen.

Voor meer informatie
Publimarket B.V. - Rita Wiekamp of Marianne Slot
Telefoon 070-3561534 / Email office@publimarket.nl