PERSBERICHT

PwC en iAnywhere Solutions werken samen aan mobiele SAP-oplossingen

Nieuwe oplossingen van PricewaterhouseCoopers en iAnywhere Solutions maken SAP-applicaties 'always available' op mobiele, draadloze apparatuur

Maarssen, april 2001 - Sybase-dochter iAnywhere Solutions werkt samen met PricewaterhouseCoopers (PwC) aan SAP-applicaties voor mobiele, draadloze apparatuur. De gebruikers van 'handhelds' hebben daarmee altijd en overal toegang tot voor hen relevante informatie uit het SAP bedrijfsinformatiesysteem, ook als de verbinding met het draadloze netwerk tijdelijk wegvalt. Dit 'always available' concept betekent voor bedrijven een aanzienlijke toename van de productiviteit en verbetering van de klantenservice, terwijl wordt bespaard op administratie, tijd en kosten.

Het partnership richt zich vooral op de automatisering van verkoop- en buitendienst-medewerkers in verticale industrietakken zoals de automobielindustrie, technische bedrijven, transportbedrijven, detailhandelsketens en nutsbedrijven. In de samenwerking wordt de ervaring met SAP-projecten van PwC gecombineerd met de expertise van iAnywhere Solutions op het gebied van draadloze 'always available' uitbreidingen van SAP-bedrijfssystemen, zoals de iAnywhere TimeTracker for SAP R/3.

De oplossingen worden gebaseerd op het m-business platform van iAnywhere Solutions dat gebruik maakt van de iAnywhere Wireless Server en SQL Anywhere Studio.

PricewaterhouseCoopers
De Management Consulting Services van PricewaterhouseCoopers richten zich op de verbetering van de bedrijfsprestaties door integratie van strategische veranderingsprocessen en proces-verbeteringen met technologische oplossingen. In het netwerk van experts van PwC werken consultants aan complexe, wereldomspannende projecten, waarin zowel internationale als lokale kennis van belang is. De projecten omvatten het gehele traject: van strategische verkenning tot en met de realisatie en implementatie. PwC is het grootste Professional Services bureau ter wereld en telt meer dan 150.000 medewerkers in 150 landen. De medewerkers ondersteunen cliënten bij het oplossen van knelpunten in de bedrijfsvoering en het meetbaar verbeteren van de meerwaarde van organisaties, het beheersen van risico's en het verhogen van de efficiëntie in 'web-enabled' omgevingen.

iAnywhere Solutions
iAnywhere Solutions - een dochteronderneming van Sybase - is een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor draadloze en mobiele oplossingen voor m-business die bedrijfsinformatie op iedere plaats en op ieder moment toegankelijk maken. Deze toepassingen zijn bij circa 10.000 klanten actief op meer dan zes miljoen - vaste en mobiele - werkplekken. Door de 'hosting'-faciliteiten en Professional Services is iAnywhere Solutions een 'one-stop-shop' voor zowel het ontwikkelen als het exploiteren van m-business applicaties. Meer informatie over iAnywhere Solutions is te vinden op http://www.ianywhere.com.

Sybase
Sybase ontwikkelt hoogwaardige software-oplossingen die gebruikers op ieder moment en
overal ter wereld toegang geven tot alle relevante bedrijfsinformatie. E-Business speelt in de oplossingen een essentiële rol. Met het toonaangevende Sybase Enterprise Portal, de oplossingen voor mobiele en draadloze toepasssingen en de oplossingen voor verschillende verticale markten, behoort Sybase tot de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld.
Meer informatie over Sybase is te vinden op http://www.sybase.nl.