Magic Solutions lanceert nieuw draadloos platform voor webbased transacties

Draadloze technologie van Magic Solutions verleent klanten in real-time mobiele toegang tot cruciale informatie via hun WAP-GSM, PDA of semafoon

Amsterdam/Brussel, april 2001 -- Magic Solutions, een businessunit van Network Associates (Nasdaq: NETA), introduceert een nieuw draadloos platform om webbased transacties te verrichten. De draadloze middleware-technologie van Magic, die gebaseerd is op Magic's uiterst individualiseerbare, 100% browser-gestuurde Service Desk-oplossing, biedt mobiele gebruikers de mogelijkheid om -- altijd en overal -- tijdgevoelige informatie te versturen, op te halen en op te zoeken via WAP-apparatuur zoals GSM's, PDA's en/of semafoons. Zonder dat er enige programmering vereist is.

Volgens onderzoek verricht door International Data Corporation zou de wereldwijde markt van de mobiele middleware naar schatting groeien van 137 miljoen $ in 2000 tot 1,5 miljard $ tegen 2005.

Klanten, met inbegrip van Service Desk-analisten en eindgebruikers, kunnen Magic's nieuwe draadloze platform gebruiken om nieuwe incidenten of problemen te melden en hun status in real-time op te volgen. Daarnaast kunnen de analisten ook vanaf hun WAP-toestel de incidenten toewijzen aan andere analisten, opmerkingen toevoegen, de incidentenstatus wijzigen en een reeks andere functies uitvoeren. Magic's draadloze middleware-platform is gebaseerd op Magic's 100% browser-gestuurde technologie en kan gemakkelijk geïndividualiseerd worden om de klanten in real-time rechtstreekse toegang te verlenen tot de gewenste interne en externe informatie. Door mobiele klanten via WAP-apparatuur toegang te verlenen tot de Magic-database, biedt Magic's draadloze platform de klanten de mogelijkheid om bedrijfskritische informatie nagenoeg altijd en overal doeltreffend te beheren.

"Nu de draadloze toepassingen meer en meer ingang vinden in organisaties over de hele wereld, stelt Magic alles in het werk om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van klanten die nood hebben aan een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing die zowel binnen als buiten het kantoor toegankelijk is", aldus Les Vaughn, voorzitter van Magic Solutions. "Magic Solutions is de onbetwiste leider op het vlak van 100% browser-gestuurde Service Desk-oplossingen voor klanten die hun producten snel in grote schaal op de markt moeten kunnen brengen."

De draadloze technologie van Magic biedt een dynamisch evoluerende omgeving voor klanten over de hele wereld. De klanten ontvangen niet alleen kennisgevingen en updates van de incidentenstatus, maar ook informatie over wereldwijde gebeurtenissen binnen een bedrijf en gebruikelijke problemen die regelmatig de kop opsteken. Naarmate deze items bijgewerkt worden binnen Magic Service Desk, worden de wijzigingen automatisch doorgevoerd op het scherm van het WAP-toestel, zonder dat de gebruiker ook maar iets hoeft te veranderen of zijn toestel opnieuw moet configureren.

De draadloze technologie van Magic is compatibel met alle WAP-apparatuur, zoals GSM's, zakcomputers, Palm Pilots en BlackBerry-apparatuur. Magic's draadloze technologie vereist geen speciale software of programmering op de WAP-apparatuur. Zodra de draadloze technologie van Magic geïnstalleerd is op de Magic-server, is ze onmiddellijk functioneel op WAP-compatibele apparatuur. De gebruiker hoeft alleen de URL van Magic's draadloze platform in te voeren in het WAP-toestel.

Voor meer informatie over Magic's nieuwe draadloze platform kunt u contact opnemen met Magic Solutions op het nummer +31 (0)20 586 6100.

Magic Solutions, een businessunit van Network Associates, is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor de implementatie van e-services. Volgens gerenommeerde marktonderzoekbedrijven, met name International Data Corporation en Dataquest/Gartner Group, is Magic Solutions de toonaangevende leverancier van Service Desk-toepassingen voor 9X- en NT-platformen. De Magic Total Service Desk Suite, die gebaseerd is op Magic's e-services-implementatieoplossing waarvoor een patent aangevraagd is, biedt een geïntegreerde, procesgerichte
e-business-ondersteuningsoplossing die borg staat voor de hoogste serviceniveaus en een optimale doeltreffendheid. De oplossingensuite van Magic Solutions bevat Magic Service Desk en ZAC 2001 voor desktop-inventarisbeheer. Voor meer informatie over Magic Solutions kunt u terecht op www.magicsolutions.com.

Network Associates Inc., met hoofdkwartier in Santa Clara, Calif., is een leidend leverancier van beveilings- en beschikbaarheidsoplossingen voor e-business. De vijf business units van Network Associates -- PGP Security (firewall, detectie van indringing, codering), Sniffer Technologies (netwerk- en toepassingsbeheer), Magic Solutions (op het web gebaseerde oplossingen voor service desks), McAfee (antivirus), en myCIO.com (beveiligings- en antivirusdiensten) -- produceren de beste oplossingen van hun categorie en gebruiken kerntechnologieën om de veiligheid en beschikbaarheid te garanderen die e-business nodig heeft. Network Associates is ook meerderheidsaandeelhouder van McAfee.com, één van de grootste business application service providers op basis van betaalde abonnementen ter wereld. Voor meer informatie bereikt u Network Associates op het nummer+31 (0)20 586 6100 of op het Internet: http://www.nai.com .

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada , B 43, 1020 Brussel.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Suzanne van Donge
Johan Perremans
Network Associates International BV Creative
Strategies NV
Tel.:+31 (020) 586 62.15 Tel. +32
(02) 267 41 60
Suzanne_van_donge@nai.com
Johan@creative-strategies.be

###
OPMERKING: Network Associates, McAfee, PGP, Sniffer, VirusScan, WebShield, NetShield, GroupShield, PrimeSupport en Magic Solutions zijn gedeponeerde handelsmerken van Network Associates en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het uitsluitende eigendom van hun respectieve eigenaars.