Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Schenkel 11 april 2001

Op woensdag 11 april 2001 om 20.00 uur is er een vergadering van het Wijk Overleg Platform Schenkel. De vergadering wordt gehouden in de grote zaal van het buurtcentrum De Wel. Op de agenda staat onder meer: het verslag en de actielijst van 22 februari 2001 en de behandeling van het conceptjaarplan 2001, ter vaststelling. De voorzitter is mw. M. Damsteeg.

Spreekuur
Voorafgaand aan de vergadering zal wijkwethouder G.J.M. van den Akker spreekuur houden. Dit spreekuur begint om 19.00 uur.

Vergaderdata 2001
De overige vergaderdata in 2001 van het Wijk Overleg Platform Schenkel zijn: 13 juni, 5 september, 31 oktober en 19 december. Mocht u vragen, opmerkingen of agendapunten hebben voor de vergadering van 11 april 2001, neem dan contact op met de wijkcontactfunctionaris Ruud van Diemen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 2848 723.

Inbraakpreventieavond
Op donderdag 26 april 2001 om 20.00 uur zal er voor de bewoners van de wijk Schenkel een inbraakpreventieavond worden gehouden. Er wordt een presentatie gehouden door de politie. Op deze avond wordt onder meer aandacht besteed aan het profiel van de inbreker, wat u het beste zelf kunt doen aan beveiliging en wat het politiekeurmerk inhoudt. De avond wordt gehouden in de grote zaal van het buurtcentrum De Wel. Er is slechts plaats voor vijftig mensen en deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving. Indien gewenst kan een tweede avond worden belegd. U kunt zich opgeven bij de wijkcontactfunctionaris, Ruud van Diemen, via bovenstaand telefoonnummer. Mocht u de voice-mail krijgen, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in zodat u teruggebeld kunt worden. U hoort dan gelijk of er nog plaats is.