Amsterdam, woensdag 11 april 2001.

PERSBERICHT

Nieuw: Trouw houdt u op de hoogte van uw favoriete onderwerpen (www.trouw.nl/blijfopdehoogte)

AMSTERDAM - Stel: u bent geĂŻnteresseerd in alles over de crisis in de veeteelt, en u wilt graag persoonlijk op de hoogte worden gebracht wanneer Trouw iets nieuws heeft geschreven over dit onderwerp. Kan dat?

Per direct biedt Trouw een exclusieve dienst aan via internet: de Trouw-webdienst "blijf op de hoogte". Iedere abonnee van dagblad Trouw mag 4 exclusieve zoekopdrachten geven aan Trouw, waarna men wekelijks of maandelijks via e-mail een overzicht krijgt van alle artikelen die Trouw over de favoriete onderwerpen heeft geschreven.

Hoe werkt deze dienst? Wanneer een internetbezoeker bij een artikel op de Trouw-site of bij een artikel in het digitale krantenarchief op de knop "blijf op de hoogte" klikt, wordt de persoonlijke zoekopdracht aangemaakt. Wekelijks of maandelijks ontvangt men nu een e-mailbericht van Trouw met daarin een overzicht van in Trouw verschenen artikelen die betrekking hebben op de zoekopdracht(en).

Deze dienst is exclusief voor abonnees.

De website van Trouw kent sinds de start begin 1999 een gestaag groeiend aantal bezoekers. Eind 2000 is de site compleet gerestyled. De site biedt niet alleen nieuws, bijbehorende achtergronden en diverse nieuwsdossiers, maar ook discussies en opiniepeilingen. Er is een compleet overzicht beschikbaar van vrijwel alle in Trouw verschenen boekrecensies middels een intelligente zoekmachine. Eveneens beschikbaar zijn vele fiets- en wandeltochten sinds 1992, inclusief routekaartjes. Daarnaast is er een vacaturesite, een weersite en een speciale beurskoersensite met de ASN Trouw-index die ieder uur geactualiseerd wordt. Sinds maart is daar een speciale handheld-/palm-editie aan toegevoegd. De website is een integraal onderdeel van de krant.

========================EINDE PERSBERICHT==============================

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dagblad Trouw
Rob Jan de Heer
internet manager Trouw
Tel.: 020 - 7123581
E-mail: rjdeheer@trouw.nl

Wim Jansen
Hoofdredactie Trouw
Tel.: 020 - 562 27 97
E-mail: w.jansen@trouw.nl