Afzender: ewilke@holland-plaza.nl

Contactpersoon: Ellen Wilke

Secretaresses geven baas anoniem 'zetje in de rug'

Datum: 11 april

Amersfoort, 11 april­
Secretaresses die hun baas graag op subtiele wijze willen herinneren aan het feit dat het 19 april weer secretaressedag is, kunnen dat vanaf 9 april anoniem doen via verschillende portals van Holland Plaza's. Een secretaresse kan op deze site gratis en snel een anoniem sms-bericht of E-mail naar haar baas sturen. In dit bericht wordt de baas geattendeerd op secretaressedag. De baas kan vervolgens onmiddellijk na het lezen van het bericht via de Plaza van Amsterdam, Rotterdam, Brielle, Deventer, Lelystad, Nijmegen en Wijchen een boeket bloemen bestellen bij een van de lokale bloemisten. Voor bazen die niet zo vaak internetten wordt in het sms-bericht het telefoonnummer van de bloemist vermeld.

Secretaressedag is weliswaar een ingeburgerd fenomeen in ons land, toch denkt het merendeel van de bazen pas op de dag zelf aan het regelen van een boeket bloemen of een ander cadeau. Secretaresses, die hun bazen vaak juist herinneren aan allerlei afspraken, staan met secretaressedag dan ook voor een dilemma. Zelf om een boeket bloemen vragen of vergeten worden? Een anonieme e-mail of sms-bericht biedt daarom een prima uitkomst. Vooral ook omdat de baas direct zelf een bloemetje kan bestellen. Die hoeft niet eerst nog op zoek naar een bloemist in de buurt.

Het concept Holland Plaza
Holland Plaza biedt een concept dat consumenten, bedrijven, overheden en verenigingen op lokaal niveau samenbrengt via het internet. De lokale sites zijn feitelijk digitale weerspiegelingen van de lokale samenleving. Bezoekers vinden er bijvoorbeeld plaatselijk nieuws, gemeentelijke informatie, uitgaanstips, het actuele woningaanbod en een overzicht van commerciële diensten en producten. Via een lokale Plaza zit de bezoeker direct in het gebied waarover hij iets wil weten. Hierdoor is de zoektijd aanzienlijk korter en eenvoudiger dan op het complete WorldWideWeb. De Plaza's bieden de informatie die men in het dagelijks leven nodig heeft in zijn/haar woonplaats. Alles netjes gerangschikt en dus ook makkelijk benaderbaar voor de minder ervaren internetgebruiker.

De organisatie
Plaza Providers is de eerste echte franchise formule in Nederland op internet. Op het hoofdkantoor werken ruim 20 personen continue aan de verbetering van de techniek, het opzetten van gezamenlijke acties op de sites en marketing-activiteiten. Ruim 30 franchisenemers zorgen voor de actualiteit en het lokale karakter van hun Plaza('s). Dit aantal is snel groeiend.

Lijst lokale Plaza's
http://www.almere-plaza.nl
http://www.holland-plaza.nl
http://www.amsterdam-plaza.nl
http://www.hw-plaza.nl
http://www.apeldoorn-plaza.nl
http://www.lelystad-plaza.nl
http://www.asten-plaza.nl
http://www.nijmegen-plaza.nl
http://www.bathmen-plaza.nl
http://www.roosendaal-plaza.nl
http://www.bergeijkplaza.nl
http://www.rotterdam-plaza.nl
http://www.boxmeer-plaza.nl
http://www.s-hertogenbosch-plaza.nl
http://www.breda-plaza.nl
http://www.someren-plaza.nl
http://www.brielle-plaza.nl
http://www.spijkenisse-plaza.nl
http://www.cuijk-plaza.nl
http://www.texel-plaza.nl
http://www.delft-plaza.nl
http://www.utrecht-plaza.nl
http://www.deventer-plaza.nl
http://www.valkenswaard-plaza.nl
http://www.drachten-plaza.nl
http://www.venlo-plaza.nl
http://www.eindhoven-plaza.nl
http://www.venray-plaza.nl
http://www.hellevoetsluis-plaza.nl
http://www.waalre-plaza.nl
http://www.helmond-plaza.nl
http://www.wijchen-plaza.nl

Lijst deelnemende bloemisten:

Deventer-Plaza- Bloemtiek Paul Hafkamp-Holterweg 59-Colmschate

Nijmegen-Plaza-de Bloemenman-Canisussingel 7-
Amsterdam-Plaza-Flower Time-
Utrechtsestraat 23

Wijchen-Plaza-Bloemenspeciaalzaak 't Groenwinkeltje-Europaplein 88

Lelystad-Plaza-Bloemsierkunst Atelier Mille Fleurs-Weverstraat 2

Rotterdam-Plaza-FLEUR-IN-Ambachtsplein 85
Brielle-Plaza-Bloemique-Turfkade 20

///


Noot voor de redactie,