4 APRIL 2001

Regiokantoor Noordwest van Vakopleiding Transport en Logistiek verhuist naar Diemen op 12 april a.s.

Op donderdag 12 april a.s. verhuist het regiokantoor Noordwest van Vakopleiding Transport en Logistiek van Amsterdam naar Diemen. Met ingang van september 2000 is het regiokantoor Noordwest gestart met het verzorgen van opleidingen in wegvervoer en logistiek. Met de verhuizing naar Diemen kan de Vakopleiding haar klanten en leerlingen in de provincies Noord-Holland en Flevoland op kortere afstand in een compleet eigen opleidingslocatie bedienen. Op vrijdag 15 juni a.s. vindt de officiële opening plaats.

Vakopleiding Transport en Logistiek heeft al jaren een goede landelijke dekking met regiokantoren en opleidingslocaties in Apeldoorn, Tilburg en Rotterdam en een hoofdkantoor met opleidingslocatie in Alphen aan den Rijn. Door de steeds grotere vraag in regio Noord-Holland en Flevoland naar opleidingen in wegvervoer en logistiek, is besloten dat ook regio Noordwest dergelijke opleidingen gaat geven. Hierdoor kan de klant altijd op een locatie dichtbij huis opleidingen in wegvervoer en logistiek volgen.

Regiokantoor Noordwest
Het regiokantoor verzorgt werkend-leren opleidingen en begeleid leerbedrijven bij het opleiden van leerlingen. Daarnaast verzorgt het regiokantoor cursussen voor medewerkers en management werkzaam in transport en logistiek. Op de nieuwe locatie in Diemen zullen op eigen terrein onder andere praktijkcursussen voor heftruck, autolaadkraan en verhuizers worden uitgevoerd en zijn voldoende moderne leslokalen beschikbaar.

Opening
De nieuwe locatie wordt op vrijdag 15 juni a.s. officieel geopend door de heer R.M.S. van het Schip, directeur Wegtransport B.V. en vice-voorzitter van TLN, de heer Prof. Dr. J.A. van Kemenade, commissaris van de Koningin provincie Noord-Holland. Zaterdag 16 juni is iedereen van harte welkom op de feestelijke open dag. De bezoekers kunnen actief deel nemen aan diverse activiteiten (ook voor kinderen) zoals: het testen van heftruck- en/of logistieke kennis, heftruck rijden, het bezoeken van de leslokalen met diverse aansprekende thema´s en een bezoek aan het instructieschip Prinses Christina.

Nieuw adres
De nieuwe locatie van het regiokantoor is: Weesperstraat 140, 1112 AP Diemen, Postbus 280, 1110 AG Diemen, telefoon: 0172 - 40 30 20 , fax: 0172 - 40 34 54, e-mail: info@vtenl.nl

Meer informatie
Voor meer informatie over de opleidingen en cursussen van Vakopleiding Transport en Logistiek kunt u bellen met het gratis telefoonnummer 0800-1442 of kijkt u 24 uur per dag voor opleidingsinformatie op de internetsite www.vtenl.nl.