Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 10.00 uur
Snelheidscontroles

NIEUWEGEIN Op woensdag 11 april heeft de politie van district Lekstroom op diverse locaties in Nieuwegein de snelheid van voertuigen gecontroleerd.

Op de Batauweg werden tussen half tien en half elf in de ochtend 649 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 38 Bestuurders reden sneller dan is toegestaan. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km per uur, terwijl 50 km is toegestaan.

Van tien voor elf tot tien voor twaalf in de ochtend controleerden politieagenten op de Sluyterslaan de snelheid van 597 voertuigen. 54 Bestuurders reden sneller dan de maximaal toegestane snelheid van 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km per uur.

Op de Hollandhaven werd van twaalf tot een uur in de middag gecontroleerd. Van de 634 passanten reden er 107 sneller dan de maximaal toegestane snelheid van 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid was 81 km per uur.

Parkeercontroles

IJSSELSTEIN Op woensdagmiddag 11 april heeft de politie van district Lekstroom van vier tot vijf uur op een zestal locaties gecontroleerd op parkeergedrag. Geen enkel voertuig stond verkeerd geparkeerd.