Gemeente Zwijndrecht

"Verordening Cliëntenplatform
voor het leerlingenvervoer"

Burgemeester en wethouder delen mede, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 december 2000 heeft vastgesteld de " Verordening Cliëntenplatform voor het leerlingenvervoer". De verordening regelt het creëren van een plaats waar de gemeente en belanghebbenden in algemene zin spreken over het beleid en de uitvoering van het leerlingenvervoer. Het cliëntenplatform kan gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen over alle onderwerpen op het gebied van leerlingenvervoer, zulks met uitzondering over klachten van individuele aard.

De verordening treedt inwerking op de achtste dag na de datum zoals vermeld op dit blad en werkt terug tot 1 januari 2001. De verordening is opgenomen in het algemeen verkrijgbare Register van algemeen verbindende voorschriften en delegatie- en mandaatbesluiten op 12 april 2001, onder nummer 13.12.

De verordening ligt met ingang van heden voor een ieder kosteloos ter inzage in het Infocentrum van de gemeente, Burgemeester de Bruinelaan 45. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van de kosten een afschrift krijgen van het genoemde besluit.

Zwijndrecht 12 april 2001