Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 12-04-2001 Persbericht district Land van Cuijk

AANHOUDING NA BEDREIGING

De politie heeft donderdagmiddag in Boxmeer een 24 jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van bedreiging. De man was in een amusementshal in de Hoogkoorpassage terwijl hem een aantal weken geleden de toegang was ontzegd. Toen hij hierop door personeel werd aangesproken werd hij kwaad en bedreigde hen. De inmiddels gewaarschuwde politie hield de man daarop aan. Hij is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Jan van der Heijdenstraat in Boxmeer. Uit de woning verdween een tv., een video en stereo apparatuur. Onbekenden kwamen binnen nadat een raam was opengebroken.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Zadelmakersdreef in Cuijk verdween woensdagavond een jas. De eigenaresse werd rond 21.30 uur gewaarschuwd dat er ingebroken was in haar auto. Een van de ruiten bleek vernield te zijn.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Heerstraat in Cuijk zijn donderdagmorgen tussen 07.10 en 08.10 uur 30 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 552 passanten is gemeten. De hoogste snelheid bedroeg 124 km/u. waar 80 km/u is toegestaan.