Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 12-04-2001 Persbericht district Aa & Dommel

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR VECHTPARTIJ, Vught

Woensdagavond zijn twee mannen, 25 en 30 jaar uit Tilburg aangehouden. Op de Reutsedijk in Vught waren ze aan het vechten met een 38-jarige man uit Vught. De laatste werd hierbij zodanig gewond dat hij moest worden overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. De twee mannen hadden het slachtoffer met ijzeren staven geslagen. Verder bleek, dat het slachtoffer eerder op de avond ook al door het tweetal was mishandeld. Hiervoor moest hij zich onder doktersbehandeling stellen. Toen hij terugkwam werd hij door het tweetal opgewacht en opnieuw mishandeld. De twee mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO IN BRAND, Schijndel

Woensdagavond is een 38-jarige man uit Schijndel met zijn auto tegen een boom gereden. De man reed over de Hermalen in Schijndel toen er plotseling rook onder zijn motorkap uitkwam. Hierdoor kon hij niets meer zien en kwam met zijn auto tegen een boom tot stilstand. Bleek, dat de auto in brand was geraakt. Door de brandweer is de brand geblust. De auto ging verloren.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van woensdag op donderdag is een 44-jarige man uit Haaren bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van fl. 410,-. De controle vond plaats op de Helvoirtseweg in Haaren. In dezelfde nacht is ook een 40-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Molenstraat in Vught.

GORDELCONTROLE

In Vught op de Bosscheweg en in Haaren op het Eind is donderdagmiddag controle gehouden op het gebruik van de autogordel. Totaal 9 personen werden bekeurd omdat ze de gordel niet om had.