Partnerovereenkomst Profuse en KPN Telecom Externe Distributie

Veenendaal, 12 april 2001 Vandaag hebben Profuse, met hoofdvestiging in Veenendaal en KPN Telecom Externe Distributie in Den Haag een partnerovereenkomst gesloten. In dit partnership biedt KPN Telecom aan Profuse de mogelijkheid WAN-infrastructuuroplossingen en internetoplossingen te bundelen tot complete ICT-oplossingen.

Jacob Middeldorp, Directeur Externe Distributie KPN: "Klanten plukken direct de vruchten van deze samenwerking. Op alle vragen en wensen op het gebied van infrastructuur en data/IP-diensten krijgen zij een antwoord op maat. Gebaseerd op hoogwaardige technologie en de gebundelde expertise van gerenommeerde organisaties. Naadloos geïntegreerd in totaaloplossingen waarvoor organisaties één aanspreekpunt hebben en houden: Profuse".

Joop de Jong, President Profuse: "De klant moet optimaal bediend worden. Profuse heeft hiervoor een nieuw service-management-concept ontwikkeld: het Programma van IT-Comfort®. Onze samenwerking sluit helemaal aan bij dit concept. KPN Telecom Externe Distributie is voor ons als Business Partner namelijk de schakel naar de rest van de KPN organisatie. Daarom kan er voor onze klanten dus snel worden geschakeld en flexibel naar oplossingen worden gezocht. Samen kunnen wij dus voorzien in de toenemende behoefte aan bandbreedte bij onze relaties en de bijbehorende toekomstgerichte ICT-oplossingen". De klant ervaart het IT-comfort!