Digitale Gemeente Houten

Afscheidsreceptie ex-wethouders Lenstra en Teeuwen

dinsdag 27 maart 2001 - Bron: Gemeente Houten

Met het aantreden van het nieuwe college van burgemeester en wethouders, per 6 maart jongstleden, zijn twee wethouders niet meer teruggekeerd: Henk Lenstra en Klaas Teeuwen. Tijdens hun ambtsperiode hebben zij vele relaties opgebouwd met personen en organisaties in Houten en daarbuiten. Daarom nodigt het College van B en W van Houten de inwoners van harte uit om op de gecombineerde afscheidsreceptie van de heren Lenstra en Teeuwen aanwezig te zijn.

Beiden hebben de afgelopen jaren hun stempel gedrukt op de ontwikkeling van de gemeente Houten. Henk Lenstra als wethouder voor Archeologie en Monumenten, Cultuur, Maatschappelijk Werk, Ontwikkelingssamenwerking, Openbare Werken, Sociale Vernieuwing, Sociale Zaken, Stads- en Dorpsvernieuwing, Volksgezondheid en Volkshuisvesting en Klaas Teeuwen als wethouder voor Economische Zaken, Financiën Grondbedrijf, Milieu en Sport en Recreatie.

Tijdens een feestelijke receptie op donderdagmiddag 12 april aanstaande tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen alle betrokkenen beide voormalige wethouders en hun echtgenotes bedanken voor hun inzet. De receptie vindt plaats in de raadzaal en de foyer van het gemeentehuis.

Inwoners zijn van harte welkom!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).