Gemeente Vlieland

Ingekomen

Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat de volgende aanvraag voor een bouwvergunning is ingekomen:

- H.T. Westers, t.b.v. het plaatsen van een ondergrondse watertank op het perceel Badweg 3 (ingekomen 26 maart 2001). Nadere informatie over deze aanvraag kunt u verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening op het gemeentehuis.

Vergunning
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat zij met toepassing van vrijstelling zoals bedoeld in artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening een bouwvergunning hebben verleend aan:
- Stichting Recreatiebelangen Vlieland, t.b.v. het veranderen en vergroten van twee toiletgebouwen op kampeerterrein Stortemelk, perceel Kampweg 1.
Belanghebbenden kunnen tegen bovenge-noemd besluit binnen zes weken na de datum van deze publicatie bij burgemeester en wethouders van Vlieland schriftelijk gemotiveerde bezwaren indienen (postadres: Postbus 10, 8899 ZN Vlieland). Informatie kunt u desgewenst verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening.

ZOMERAGENDA-VERGADERING 12 APRIL 2001

Op donderdag 12 april wordt de jaarlijkse vergadering gehouden voor het samenstellen van de zomeragenda van de Vlielandse verenigingen. De vergadering begint om 16.00 uur en wordt gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis.