PERSBERICHT


FHM ondersteunt Miss Italia nel Mondo 2001

ALMERE, 13 april 2001- Het maandblad FHM zal de 11e editie van Nederlandse versie van de Miss Italia nel Mondo verkiezing ondersteunen. Zoals ook tijdens de uitzending van Barend en Van Dorp op 5 april duidelijk werd, zal de winnares een groot spektakel in Salsomaggiore, Italië, te wachten staan. FHM heeft een gedeelte op haar website www.fhm.nl ter beschikking gesteld waar deelneemsters zich kunnen inschrijven.

De Miss Italia nel Mondo verkiezing is in Italië ontstaan als tegenhanger van de reguliere Miss Italia verkiezing en heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid naar de andere landen. Over de hele wereld hebben zich in het verleden heel veel Italianen gevestigd die op welke wijze dan ook nog een band of contact met Italië hebben behouden. Elf jaar geleden ontstond dan ook het idee om een verkiezing te organiseren voor meisjes die minimaal halfbloed Italiaans zijn. De Miss Italia nel Mondo verkiezing is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat in onder andere Brazilië, Venezuela, België, Duitsland, Zwitserland, Luxemburg en natuurlijk Nederland gehouden wordt. In totaal zal de verkiezing plaatsvinden in 30 landen. Op dit moment hebben tien meisjes zich aangemeld om deel te nemen aan de Nederlandse verkiezing. Stefania Costantini, organisator van Miss Italia nel Mondo, is zeer blij met de hulp en het vertrouwen van FHM. We hopen door middel van deze actie nog meer deelneemsters te krijgen. Inmiddels hebben drie meisjes zich binnen twee dagen ingeschreven via www.fhm.nl en dat is boven verwachting.

FHM
For Him Magazine (FHM) is eind 2000 opgezet door de Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG) te Amsterdam. Het blad richt zich voornamelijk op mannen en organiseert zelf verkiezingen als De 100 meest sexy vrouwen in de wereld en de Meest Sexy Mediavrouw van Nederland . FHM verschijnt inmiddels in 14 verschillende landen en heeft in Nederland een betaalde oplage van meer dan 49.000.