DECT HEADSET-VERSTERKER BIEDT GEBRUIKER MEER VRIJHEID

Hoofddorp, 13 april 2001 - Zakenmensen die graag ijsberend telefoneren op kantoor, kunnen dat nu dankzij een draadloze headset-versterker, die gebruikers de mogelijkheid biedt om zich tot 150 meter van hun telefoontoestel te verwijderen.

Met een draadgebonden telefoon zijn gebruikers genoodzaakt om achter hun bureau te blijven zitten, terwijl het prettiger is om op elk moment, waar dan ook op kantoor, telefoontjes aan te kunnen nemen. De CA20 DECT draadloze headset-versterker van Plantronics maakt het mogelijk om rond te lopen tijdens het telefoneren, zonder kabels mee te slepen of de hoorn neer te leggen om bijvoorbeeld een document te pakken.

De CA20 DECT versterker is ontwikkeld door Plantronics, wereldwijd marktleider als producent van communicatie-headsets, om de voordelen van handenvrije communicatie te vergroten. De CA20 DECT versterker biedt gebruikers de volledige vrijheid om hun bureau te verlaten tijdens het telefoneren en is bovendien aan te sluiten op de meeste gangbare telefoontoestellen.

De versterker is voorzien een compacte mobiele unit van slechts 100 gram, die met een clip aan een broekriem kan worden bevestigd. Andere kenmerken zijn:
§ Bereik tot 150 meter vanaf het basisstation
§ Toonhoogte controleknop
§ Beveiligd tegen afluisteren
§ Twaalf uur spreektijd zonder opladen
§ Aansluitbaar op diverse Plantronics headsets
De CA20 DECT-versterker is nu beschikbaar en heeft twee jaar garantie.

Plantronics
Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht communicatie-headsets in 1962 en wordt algemeen beschouwd als marktleider in dit segment. De onderneming levert headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers in de gehele wereld. Plantronics' headsets worden veelvuldig gebruikt door Fortune 500 bedrijven en zijn toegepast in vele bioscoopfilms en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden "One small step for man..." in 1969 tot ons via een Plantronics headset.

Plantronics, Inc. heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. en is opgericht in 1961. De onderneming heeft een beursnotering (NYSE:PLT) en vestigingen in 19 landen met in totaal 2500 medewerkers. Plantronics' producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van geautoriseerde Plantronics marketingpartners. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Voor publicatie op te nemen informatie:
Plantronics is bereikbaar vanuit Nederland op (0800) PLANTRONICS of (0800) 752 68 76. Vanuit België: (00800) 752 67 66. Internet: www.plantronics.com.