Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 13-04-2001 Persbericht district Land van Cuijk

AUTO WEG

Op de Bijl in Grave is afgelopen nacht een bedrijfsauto gestolen. Het betrof een zwarte Opel Astra, kenteken 06-VT-NB. Waarde niet bekend.

ALCOHOLCONTROLE

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in Cuijk, Mill, Boxmeer en Grave achttien autobestuurders laten blazen. Niemand had teveel gedronken.

GEWONDE BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding donderdagavond op de kruising Stevensbeekseweg Mullemsedijk in Stevensbeek is een persoon gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een 50-jarige autobestuurster uit Deurne geen voorrang verleende aan een 23-jarige inwoner van Stevensbeek. De vrouw botste tegen de auto van de Stevensbeeker en kwam vervolgens met haar voertuig tot stilstand tegen de gevel van een varkensschuur. Zij is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere autobestuurder kwam met de schrik vrij.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Beerseweg in Cuijk heeft de politie donderdagmiddag van 14.35 tot 15.30 uur op snelheid gecontroleerd. Van de 436 passerende voertuigen reden er 26 te hard. De snelste reed 74 km. per uur.

MAN ZWAAR GEWOND BIJ AANRIJDING

Vanmorgen is bij een aanrijding op de De Quayweg in Landhorst een 42-jarige automobilist uit Boekel zeer ernstig gewond geraakt.De man botste door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom. Het slachtoffer zat bekneld en is bevrijd door de brandweer. Een trauma-helicopter heeft de Boekelaar vervolgens overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. De aard van zijn verwondingen is nog niet bekend.