Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn&Venen, 11.00 uur
Vernielzuchtige jeugd

MAARSSEN In Maarssen zijn vrijdagmiddag twee jongens aangehouden die in beschonken toestand over straat zwalkten. Op de Straatweg vernielden zij een brievenbus van een woning . Ook de tuin behorend bij de woning moest het ontgelden. De twee jongens uit Maarssen van 21 en 19 jaar zijn door de politie meegenomen naar het bureau en daar werd een schaderegeling getroffen met de eigenaar van de vernielde brievenbus.

Mobiele snackbar in brand

LOENEN AAN DE VECHT - Twee werkneemsters van een mobiele snackbar raakten vrijdagmiddag gewond toen er brand uitbrak in de snakbar aan de Albrechtlaan. Door een verkeerd aangesloten gasfles ontstond brand in de snackbar.
De twee slachtoffers van 16 en 22 jaar uit Loenen aan de Vecht zijn met brandwonden aan handen en gezicht naar een ziekenhuis in Hilversum gebracht. Tijdens de bluswerkzaamheden was er enige tijd ontploffingsgevaar van de gasfles. Hierdoor is de Rijksstraatweg enige tijd voor het verkeer enige tijd afgesloten geweest. Een deel van de snackbar brandde geheel uit.

Alcoholcontrole

BREUKELEN De politie heeft vrijdagavond een alcoholcontrole gehouden. Op de Straatweg werden vrijdagavond tussen half negen en tien uur 24 automobilisten gecontroleerd op het gebruik van alcohol. De controle vond plaats in het kader van de actie Doe nuchter rij alcoholvrij. Er werden geen overtredingen geconstateerd.