Tom Coronel

14 April 2001: Pole position voor Tom Coronel bij terugkeer in DTCC

Tom Coronel zal morgen op Zandvoort vanaf pole position vertrekken in de tweede race van het DTCC. De Huizenaar was vandaag het snelst in de training voor de tweede race. In de eerste race is het de teamgenoot van Coronel, Sandor van Es, die van pole mag vertrekken. Coronel moest in de kwalificatietraining voor deze race genoegen nemen met een derde plaats.

De BMW's lijken opnieuw het best uit de verf te komen, aangezien Cor Euser met de door JJ Motorsport geprepareerde BMW net achter de twee dealerteam BMW's staat. Zowel Renault als Lexus hadden nog met de nodige problemen te kampen. Phil Bastiaens en Tim Coronel kwamen vandaag amper aan rijden toe. Het mag voor deze teams op zich al een prestatie genoemd worden dat ze aanstaande maandag aan de start kunnen verschijnen aangezien er in de paddock nog de laatste onderdelen op de auto gemonteerd moesten worden.

Kijk voor een volledig overzicht van de trainingen op onze seizoens pagina. Voor meer info over het race programma van aanstaande maandag kun je terecht op de site van Circuit Park Zandvoort