Afzender: chamber@sr.net

Contactpersoon: Mevrouw N. Nandlal

KKF-AMSTERDAM EN PROVINCIE NRD-HOLLAND BEZOEKEN SURINAME

Datum: 19 MAART 2001

Een gezamenlijke missie bestaande uit functionarissen van de Kamer van Koophandel en Fabrieken van Amsterdam en van de Provincie Noord-Holland bezoeken Suriname van 15 tot en met 19 april a.s.. De missie zal te gast zijn bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Suriname.

De delegaties uit Nederland, die onder leiding staan van de voorzitter van de KKF-Amsterdam , de heer T.H. Woltman, en van de commissaris van de Koningin van de provincie Noord-Holland, Prof. Dr. J. van Kemenade, brengen gedurende hun verblijf in Suriname een beleefdheidsbezoek aan de President van de Republiek Suriname, Drs. R.Venetiaan, terwijl ontmoetingen met diverse autoriteiten en functionarissen eveneens op het programma staan.

Van de gelegenheid zal gebruikt gemaakt worden om de delegatieleden een indruk te geven van de bedrijfsactiviteiten in diverse sectoren van Suriname.

De Kamer van Koophandel en Fabrieken van Suriname organiseert ter gelegenheid van het bezoek van haar gasten een seminar waarbij de rol van het bedrijfsleven in de ontwikkelingsrelatie Nederland-Suriname nader uitgediept zal worden. De opening van dit Seminar zal geschieden door de Minister van Handel en Industrie, Drs. Jack Tjong Tjin Joe.

Kamer van Koophandel en Fabrieken Suriname

Mr. Dr. J. C. de Mirandastraat nr. 10

0000

Paramaribo - Suriname

Telefoon: (0597) 473526