Persbericht d.d. 2 april 2001

Speelland Beekse Bergen opent deuren met grote Paasmarkt Park tweede paasdag ook open

Op zondag 15 april (eerste Paasdag) opent Speelland Beekse Bergen weer haar poorten. In het Paasweekend vindt op eerste Paasdag een grote Paasmarkt plaats. De entree bedraagt op deze dag slechts fl. 5,50 p.p. Ook op tweede Paasdag is het park geopend. De nieuwe attractie de Waverider is nog gesloten. In de periode van dinsdag 17 april tot en met vrijdag 20 april worden hier de laatste voorbereidingen voor getroffen. Het park is dan ook gesloten. De première van de Waverider is op de eerste dag van de dagelijkse openstelling van Speelland Beekse Bergen op zaterdag 21 april.

Paasmarkt

Op de boulevard van Speelland Beekse Bergen staan op eerste Paasdag veel kramen waar allerlei producten maar ook tweedehands spullen te koop zijn. Op de markt zijn tevens diverse hobby- en creatiefstands te vinden. Hierbij staat het thema voorjaar en Pasen centraal. Terwijl de ouders over de uitgebreide markt slenteren, vermaken de kinderen zich in de diverse attracties en de grote speeltuin. Bovendien worden er voor hen diverse extra activiteiten georganiseerd. Zij kunnen paaseieren zoeken en zich laten schminken als Paashaas. Drie dweilorkesten zorgen voor een muzikale omlijsting. Er zijn doorlopend optredens van de orkesten Trammelato, De Dukes en 013. De Paasmarkt is de start van de maandelijkse Snuffelmarkten en (thema)-braderieën op Speelland Beekse Bergen.

Speelparadijs

Speelland Beekse Bergen blijft het speelparadijs van Brabant: In het Schommelland kunnen kinderen kennis maken met diverse schommels. Bovendien krijgt schommelen een nieuwe dimensie als je met zes schommels tegelijk schommelt. Kinderen wanen zich Schumacher of Verstappen op de Formule-1-trapautobaan. De baan lijkt op een echt circuit compleet met startlichten en de bekende pitstop. En de snelste 'trapper' wint...! Eigenlijk is iedereen een winnaar want voor alle coureurs die hun racewagen veilig over het circuit sturen, is er een officieel Race-Certificaat. Met dit officiële bewijs kunnen kinderen echt gaan racen in de Kidcars. Elders in het park wordt ook hun rijvaardigheid getest. In het Verkeersland halen kinderen hun rijbewijs. Er zijn stoplichten, kruisingen en zelfs een echte brug.

Speelland Beekse Bergen is eerste en tweede Paasdag geopend van 10-17.00 uur. De entreeprijs bedraagt op eerste Paasdag fl. 5,50/¤ 2,49 p.p. (voor personen vanaf 3 jaar). Op tweede Paasdag kost een kaartje voor personen vanaf 3 jaar fl. 11,-/¤ 4,99 p.p. en kinderen tot 3 jaar kunnen gratis komen spelen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Speelland Beekse Bergen: 0900-2335732 (35 cent/¤ 0,16 per minuut)/internet:www.beeksebergen.com.

Noot aan de redactie: Voor informatie kunt u contact opnemen met Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen: 013-5490016/06-5973205