UITNODIGING
rondetafelbijeenkomst
'IP Telephony volgens Avaya'
17 april 2001 Avaya, Nieuwegein

Bunnik, 4 april 2001

Geachte redacteur,

Avaya is trots dat zij er als eerste leverancier van communicatiesystemen in geslaagd is de betrouwbaarheid en functionaliteit van een 'traditioneel' telefoonnetwerk te combineren met de efficiency en flexibiliteit van een (IP-)datanetwerk. Voice-over IP mag dan al enige jaren bestaan - 'IP Telephony volgens Avaya' is nieuw. Het bedrijf hanteert hierbij de kwaliteitsnormen van de telefonie: zeer betrouwbaar (altijd kiestoon) en bijzonder tijdkritisch (vrijwel zonder vertraging).

De grootste uitdaging van Voice-over IP of IP Telephony is volgens Avaya niet de telefonie, maar het aanwezige datanetwerk. Van telefonie weet het bedrijf immers alles. Na 125 jaar ervaring durft Avaya die stelling wel aan. De afgelopen jaren heeft Avaya hard gewerkt aan de integratie van spraak en data. Het bedrijf deed een aantal overnames - onlangs nog werd het Amerikaanse VPNet ingelijfd - en investeerde veel in R&D. Inmiddels heeft Avaya een compleet IP-portfolio beschikbaar onder de naam Enterprise Class IP Solutions (ECLIPS). IP-Telephony volgens Avaya, op basis van de Cajun LAN-productfamilie.

Voor een presentatie en demonstratie van 'IP Telephony volgens Avaya', de visie die Avaya heeft op deze markt, de toekomst van IP en de lokale strategie op dit gebied, organiseert Avaya in haar eigen, recent geopende demoruimte een rondetafelbijeenkomst. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst op dinsdag 17 april 2001 van 13.30 tot 15.00 uur bij Avaya in Nieuwegein.

Programma:
13.15 uur Ontvangst
13.30 uur Welkom en introductie door Bas Baars, Marketing Manager Avaya Nederland.
13.40 uur IP Telephony volgens Avaya: lokale visie en strategie door Paul Kievit, Managing Director Avaya Nederland.
14.00 uur Presentatie IP-productportfolio Avaya,
door Ruud Alaerds, Manager Product Marketing & Marketing Intelligence Avaya Nederland
14.30 uur Q&A en discussie

Na het officiële programma is er gelegenheid om ook informeel met vertegenwoordigers van Avaya Nederland van gedachten te wisselen. Door middel van een reply op deze e-mail kunt u uw komst bevestigen en aangeven of u belangstelling heeft voor een gesprek met Bas Baars (Marketing Manager Avaya Nederland), Paul Kievit (Managing Director Avaya Nederland) of Ruud Alaerds (Manager Product Marketing & Marketing Intelligence Avaya Nederland). Mocht dat beter uitkomen, dan kan dit uiteraard ook op een andere datum. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor dinsdag 10 april a.s. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Wij begroeten u graag op dinsdag 17 april 2001 vanaf 13.15 uur in Nieuwegein.

Met vriendelijke groet,

Namens Avaya,

Lammers van Toorenburg PR
Francine Loos, Account Director