Persbericht:
NGN organiseert rondleidingen op de The InterNetworking Event 2001

Tiel, 22 februari 2001 - Tijdens The InterNetworking Event 2001, dat plaats vindt van 18 t/m 20 april in de RAI te Amsterdam, zal de Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) rondleidingen organiseren.

Deze rondleidingen worden speciaal georganiseerd voor netwerkprofessionals en hebben een technisch karakter. De specialisten van de NGN hebben op een kritische en objectieve wijze een interessante route uitgezet. Noviteiten die voor netwerkprofessionals van belang zijn, zullen tijdens deze rondleidingen onder de aandacht worden gebracht. De rondleidingen zullen starten op de NGN-stand, nummer 10002 (Deltahal).

Meer informatie over de rondleidingen is te vinden op www.ngn.nl.

Over de Netwerk Gebruikersgroep Nederland
De Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) brengt sinds 1989 IT- en netwerkprofessionals met elkaar in contact en vormt een onafhankelijk platform waar de leden kennis kunnen opdoen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. De NGN heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een autoriteit op netwerkgebied. De NGN heeft op dit moment ruim 4.000 leden en is een van de grootste professionele en onafhankelijke netwerkverenigingen ter wereld.
Zij biedt haar leden onder meer de volgende diensten:
- Het magazine LanVision met Up2Date CD's

- Een website (www.ngn.nl) met waardevolle discussierubrieken, software etc.

- Regelmatige bijeenkomsten rond actuele thema's
- Special Interest Groups

- Een nieuwsbrief die twee maal per week per e-mail verschijnt
- Het jaarlijks terugkerende NGN congres

- Interessante aanbiedingen en kortingen voor leden
Noot voor de redactie,