Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen

Inspraak
Voor de realisering van een fietsbrug over de Dommel, van de Philips High Tech Campus naar de Locatellistraat, wordt in het kader van de wet op de Ruimtelijke Ordening een artikel 19 lid 1 procedure doorlopen. Ten behoeve van de inspraak liggen van 18 april tot en met 16 mei 2001 in het Informatiecentrum van het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 en bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, Frederik van Eedenplein 1 te Eindhoven, de volgende stukken ter inzage:

* fietsbrug over de Dommel, V.O. concept/JENG/21 september 2000;
* toelichting op fietsbrug door A. v.d. Hurk, 2 april 2001;
* effecten van de aanleg van een ontsluitingsweg op de ecologische waarde van de Dommelzone, Bureau Waardenburg, J.M. Reitsma, 23 januari 2001.

Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen tot en met 16 mei 2001 schriftelijk hun mening kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven.

Met ingang van 24 april 2001 ligt op werkdagen tijdens kantooruren bij de sector Bouw- en Woningtoezicht in het gebouw Technische Diensten aan het Frederik van Eedenplein 1, alsmede op het Stadsdeelkantoor Woensel Zuid, Kronehoefstraat 19, ter inzage het ontwerp-bebouwingsvoorstel voor de ontwikkeling van de voormalige schoollocatie aan de Egelstraat. Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen tot en met 21 mei schriftelijk hun mening kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven. Ontvangen meningen zullen worden betrokken bij de advisering aan het college van burgemeester en wethouders.

In samenspraak met de opdrachtgever, woningcorporatie Domein, werkt de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer momenteel mede aan een ontwerp voor de bouw van 34 ouderenwoningen aan het Brasschaatpad. Het bebouwingsvoorstel ligt, in de periode van 25 april tot en met 23 mei 2001, op werkdagen tijdens kantooruren bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer in het gebouw van de Technische Diensten voor eenieder ter inzage. Gedurende deze periode kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen tot en met 23 mei 2001 schriftelijk hun mening kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven.