NedCar neemt nieuwbouw Lakstraat in gebruik

Op woensdag 18 april 2001 neemt NedCar officieel de nieuwbouw van haar Lakstraat in gebruik. De uitbreiding van de Lakstraat is volgens President Chris Dewulf een bewijs dat er met grote snelheid wordt gebouwd aan het nieuwe NedCar. "Met de vernieuwde Lakstraat wordt in een snel tempo een strategische investering gerealiseerd die NedCar in staat stelt uiterst flexibel en milieuvriendelijk op de wensen van de klant in te gaan." NedCar investeerde 80 miljoen gulden in deze vernieuwde Lakstraat.

Tevreden klanten, tevreden omgeving
Door toepassing van de nieuwste technologie kan NedCar zowel haar klanten - met kwalitatief hoogstaande producten - als de omgeving tevreden houden, door onder andere verbeterde afvalverwerking, verminderde emissie-uitstoot en het feit dat er, ook bij hogere productievolumes, geen sprake zal zijn van toename in geluid.

Kwaliteit, altijd!
"De uitbreiding van de Lakstraat verhoogt de capaciteit van de metallic lakken, waardoor NedCar nog flexibeler kan inspelen op de wensen van de klanten", legt President Dewulf uit. "Het stelt ons in staat om in willekeurige volgorde achttien verschillende kleuren (dat zijn mono en metallic lakken) te spuiten." Ook is het mogelijk om mono-lakken van een zogenaamde clear coat te voorzien, wat noodzakelijk is voor bijvoorbeeld de export naar de Verenigde Staten.

Voldoen aan strengste milieu-eisen
Alle lakken worden met waterafdunbare lakken gespoten. "Bovendien worden de nieuwste technologieën toegepast, waardoor we aan de strengste eisen op het gebied van milieu voldoen", besluit een trotse President Dewulf.

Born, 18 april 2001

Corinne van Iersel,
Manager Corporate Communications