VASTNED
http://www.vastned.nl

Aandeelhoudersvergadering

Aandeelhoudersvergadering VastNed beleggingsfondsen

In de heden gehouden Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van VastNed Retail N.V. en Vastned Offices/Industrial N.V. is het dividend vastgesteld:

Voor VastNed Retail:
Een keuze dividend van . 1,50 in contanten alsmede een uitkering in gewone aandelen en wel zodanig dat op 17 gewone aandelen een nieuw aandeel kan worden verkregen, ten laste van de agioreserve, of . 3,88 in contanten.

Voor VastNed Offices/Industrial:
Een slotdividend naar keuze: . 1,00 in contanten alsmede een uitkering in gewone aandelen en wel zodanig dat op 40 gewone aandelen een nieuw aandeel kan worden verkregen, ten laste van de agioreserve, of . 1,65 in contanten.

Voorts werd de heer drs. D. van den Bos benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van beide fondsen ter voorziening in de vacature ontstaan door het aftreden van de heer P. Barentsen wegens de statutaire leeftijdsgrens. De heer ir. D. Luteijn, voorzitter van de Raad van Commissarissen, werd herverkozen.

Beide fondsen noteren per 24 april a.s. ex-dividend. De betaalbaarstelling van het dividend is ingaande 3 mei a.s. 30 mei a.s. eindigt de periode voor de keuze voor het stockdividend.

Rotterdam, 18 april 2001
De Directie

18 apr 01 15:52