Eicon bekroond met 'Top of the World Award' van SCO World Magazine

Eiconcard S94 nummer 1 op het gebied van Linux WAN connectiviteit

Den Haag, 18 april 2001 - De Eiconcard S94 van Eicon Networks is door SCO World Magazine bekroond met de 'Top of the World Award' voor de beste 'overall dedicated' WAN-kaart. De publicatie, die onlangs de naam heeft veranderd in LINUX SERVER COMPUTING, noemde de Eiconcard S94 als de beste in Linux-connectiviteit. De Eiconcard eindigde vóór belangrijke rivalen, na rigoureuze tests op een speciale Linux-machine door de redacteuren van het blad.

De kaarten werden beoordeeld op installatie- en configuratiegemak, eenvoud van beheer en bewaking en de rol als WAN router. In elke categorie werd de Eiconcard S94 de duidelijke winnaar.

Over de Eiconcard S94
De Eiconcard S94 is een intelligente, multi-protocol WAN interfacekaart voor servers met een PCI-bus. De kaart heeft bewezen betrouwbaar te zijn voor WAN-connectiviteit op alle belangrijke besturingssystemen, zoals Microsoft Windows NT, Windows 2000 en nu ook Linux.

De serverkaart is eenvoudig te installeren en te configureren, dankzij de 'smart-cable interface' en het flash-geheugen, en is een ideale oplossing voor applicatie-services ten behoeve van bijkantoren. Door de automatische detectie van het kabeltype is het niet nodig te herconfigureren als de lijninterface verandert. Een op de kaart aanwezige CPU handelt de low level verwerking van taken af, waardoor de server wordt ontlast. Daarnaast beschikt de kaart over twee hogesnelheidspoorten voor de ondersteuning van lijnsnelheden tot 2Mbps (T1/E1). De garantie voor de Eiconcard S94 bedraagt vijf jaar.

Over LINUX SERVER COMPUTING
LINUX SERVER COMPUTING (voorheen SCO WORLD) is een onafhankelijke, internationale publicatie over Linux/Unix serverautomatisering, gericht op IT-professionals die SCO Unix of Linux-op-Intel en compatibele producten willen gebruiken voor effectieve, zakelijke oplossingen. LINUX SERVER COMPUTING is te vinden op www.linuxservercomputing.com.

Eicon Networks
Eicon Networks is wereldwijd leverancier van producten voor veilige Internet-connectiviteit. Tot het portfolio van het bedrijf behoren een volledige reeks producten voor het koppelen van PC's en servers aan Internet en bedrijfsnetwerken, beveiligde communicatie gateways, media gateways voor Voice-over-IP en unified messaging. Eicon distribueert, verkoopt en ondersteunt haar producten in meer dan tachtig landen, via een netwerk van verkooppartners, telecommunicatiebedrijven, Internet service providers (ISP's), en original equipment manufacturers (OEM's). Meer informatie over Eicon Networks is te vinden op www.eicon.com. Eicon is een business unit van i-data international a-s. Meer informatie over i-data international a-s is te vinden op www.i-datac.com.