Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.



woensdag 18 april 2001

KAMERVERGADERING (via draadomroep)

De vergadering van de Tweede Kamer begint om 14.00 uur.

Bij aanvang van de vergadering heeft het wekelijkse mondelinge vragenuur plaats. Hierna stelt de Kamer haar agenda voor de komende periode vast en volgen stemmingen.

Ten slotte debatteert de Kamer naar aanleiding van een algemeen overleg tussen de vaste Commissie voor Verkeer en Waterstaat en minister Netelenbos (Verkeer en Waterstaat) over de regionale en kleine luchtvaart (dit overleg had plaats op woensdag 11 april jongstleden).

OPENBARE COMMISSIEVERGADERINGEN

Europese Zaken en Financiën: 16.00 tot ca. 17.00 uur Thorbeckezaal

Agenda: algemeen overleg met minister Zalm en staatssecretaris Bos (beiden Financiën) over vergaderingen van de ministers van Financiën van de lidstaten van Europese Unie.

Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer: 16.00 tot ca. 18.00 uur - Groen van Prinstererzaal
Agenda: algemeen overleg met staatssecretaris Remkes (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer) over het beleid ten aanzien van standplaatsen en woonwagens.

Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties: 16.00 tot ca. 19.00 uur - Troelstrazaal
Agenda: algemeen overleg met minister De Vries (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) over de inrichting van het bestuur in stedelijke gebieden en het kabinetsstandpunt inzake bestuurlijke samenwerking en democratische controle.

BESLOTEN COMMISSIEVERGADERINGEN

Verkeer en Waterstaat: 13.30 uur - Suze Groenewegzaal
Agenda: procedure.

Landbouw, Natuurbeheer en Visserij: 10.15 uur Kappeyne van de Coppelozaal

Agenda: procedure.

Defensie: 17.00 tot ca. 18.00 uur - Tilanuskamer
Agenda: gesprek met een delegatie van de Commissie Vrede en Veiligheid (CVV) van de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV) over defensieonderzoek en parlementaire controle.

Tijdelijke Commissie Biotechnologie: 18.00 uur Kappeyne van de Coppelozaal

Agenda: ingekomen brieven en procedures.
AANBIEDING

De Voorzitter van de vaste Commissie voor Volkshuivesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer neemt om 13.45 uur een petitie in ontvangst uit handen van vertegenwoordigers van de stichting Duin- en Bollenstreek over meervoudig ruimtegebruik (hal Plein 2).

KAMERLEDEN BEZOEKEN

Leden van de vaste Commissie voor Justitie brengen vanaf 16.00 uur een informeel bezoek aan het ministerie van Justitie.