SNS Reaal Groep

Hooge Huys breidt het assortiment van haar beleggingsrekening uit met het ASN Aandelenfonds

18 april 2001

Hooge Huys Bancaire Diensten biedt nu ook het ASN Aandelenfonds aan binnen de Hooge Huys beleggingsrekening. Het fonds belegt uitsluitend in bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen en uitstekende rendementsverwachtingen hebben. Met de opname van dit beleggingsfonds biedt Hooge Huys nog meer keuze binnen haar beleggingsrekening. Voor iedere belegger is een aantrekkelijke portefeuille samen te stellen.

Hooge Huys staat voor evenwichtig beleggen. Het assortiment beleggingsfondsen straalt dat uit. De fondsen zijn zorgvuldig geselecteerd op spreiding en verhouding tussen rendement en risico. Sinds de introductie in 1998 is ruim 300 miljoen gulden belegd door houders van een Hooge Huys Beleggingsrekening. Met uitstekende resultaten.

Het ASN Aandelenfonds belegt wereldwijd in aandelen van beursgenoteerde ondernemingen. Deze ondernemingen dienen te voldoen aan een ethische code. Selectiecriteria zijn sociaal beleid en mensenrechten (people), milieuprestatie (planet) en een goede rendementsverwachting (profit). Daarnaast wordt wereldwijd geselecteerd op verschillende soorten bedrijven en sectoren. Risico's van plotselinge tegenslagen in een bepaalde sector of regio worden zo beperkt. Het fonds bevat vooral aandelen van ondernemingen uit Nederland, Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en noordwest Europa. Het ASN Aandelenfonds realiseerde over de afgelopen vijf kalenderjaren een gemiddeld jaarrendement van ruim 31%. Het fonds kan zich dus meten met de top van vergelijkbare aandelenfondsen.

De inschrijving geschiedt via het intermediair (remisiers) van Hooge Huys.

Terug