Digitale Gemeente Houten

Informatieavond herinrichting Het Rond.

dinsdag 10 april 2001 - Bron: Gemeente Houten

Wij nodigen u uit tot het bijwonen van een informatieavond over de herinrichting van een deel van winkelcentrum Het Rond. De bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis vindt plaats op woensdag 18 april a.s. vanaf 20.00 uur.

De eigenaar van winkelcentrum Het Rond, VastNed Management bv, heeft bij de gemeente plannen ingediend voor de verbouw en gedeeltelijke herinrichting van het winkelcentrum aan het Schonenburgseind. In het bouwplan verdwijnt passage Schonenburgseind en wordt een deel van passage De Raat verlegd en verbreed. De arcade langs het water wordt grotendeels omgevormd tot winkelruimte ten behoeve van de vestiging van de DA-drogist.

Om passage De Raat vanaf het Schonenburgseind toegankelijk te maken, komt er een brug of duiker. De huidige vestigingen van de DA-drogist en Blokker krijgen in het plan een andere plaats. Beide winkels krijgen een nieuwe toegang aan passage De Raat.

De verbouwplannen zijn in belangrijke mate ingegeven door de leegstand in het bewuste deel van het winkelcentrum. Daarnaast hebben Blokker, DA en Hema aangegeven behoefte te hebben aan
uitbreidingsmogelijkheden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).