Segment interactieve media haalt nieuwe partner in huis

Harm Verbeek benoemd tot algemeen directeur

Met Intermax haalt Segment interactieve media een belangrijke partner in huis. Intermax is een fullservice Internetdienstverlener voor de zakelijke markt. Intermax biedt alle technische componenten die nodig zijn voor een fullservice Internetdienstverlening. Met de integratie van een deel van Intermax wordt de technische realisatie van websites binnen de organisatie van Segment interactieve media gebracht.

Segment interactieve media ontwikkelt websites voor de publieke sector en is marktleider op de gemeentelijke markt. Door Segment interactieve media ontwikkelde websites als die van de gemeente Breda en Maassluis nemen topposities in op onafhankelijke scoringslijsten. Met de participatie van Intermax wordt het technische onderdeel van het bedrijf versterkt.

Segment interactieve media is onderdeel van de Segment-groep waartoe ook Segment Personeel, Segment Opleidingen en Segment Advies behoren. Oud-directeur van Overheidsloket 2000 en bedenker van het concept, dr. Jan Post is mede-oprichter van Segment interactieve media.

De participatie van Intermax sluit aan bij de strategie van Segment interactieve media om zich verder te ontwikkelen tot een fullservice organisatie. In tegenstelling tot de huidige aanbieders van websites is Segment interactieve media niet ontstaan vanuit een technische invalshoek maar vanuit het inhoudelijke concept van Overheidsloket 2000.

Segment interactieve media is met de versterking in staat om, naast de technische ontwikkeling en het beheer van websites, de gehele technische infrastructuur rond Internetproducten te bieden. In de komende maanden zullen een reeks nieuwe producten aan het assortiment van het bedrijf worden toegevoegd.

Harm Verbeek, werkzaam bij Segment interactieve media, is vanaf 1 april benoemd tot algemeen directeur van Segment interactieve media. einde bericht


met vriendelijke groet,

Harm Verbeek
algemeen directeur

Harm Verbeek Segment interactieve media bv h.verbeek@segment-groep.nl Weena Zuid 106 Rotterdam T (010) 710 44 88

F (010) 710 44 80

http://www.gemeente-online.nl