PERSBERICHT - 08 APRIL 2001

Preview op 18 april:

Keukenhof by Night,
bloemrijk concertpodium voor jonge musici

Vanaf 20 april is op vrijdag en zaterdag de Keukenhof ook 's avonds geopend tot 23.00 uur. In de verschillende paviljoens, restaurants en bars wordt elke vrijdag- en zaterdagavond prachtige live muziek ten gehore gebracht door studenten van het Rotterdams Conservatorium. Zij geven mini-concerten met afwisselend licht klassieke muziek, flamenco of jazz en zorgen voor een perfecte symbiose tussen natuur en cultuur.

Nadat de zon onder is gegaan, komt de Keukenhof opnieuw tot leven. Een groot deel van het park is feeëriek verlicht waardoor in vele opzichten een compleet ander licht geworpen wordt op de unieke kleuren- en geurenpracht. Door de bijzonder sfeervolle muzikale omlijsting wordt er een extra dimensie aan de Keukenhof toegevoegd.

Daarmee wordt de Keukenhof een geheel nieuwe uitgaansgelegenheid voor mensen die houden van "een ander avondje uit" of zoeken naar een sfeervolle afsluiter van een drukke dag. Maar Keukenhof by Night is eveneens een doel op zich, voor eenieder die het bloemenpark op een andere manier wil leren kennen en verkennen.

Graag nodigen wij u uit voor een Preview van "Keukenhof by Night':

Op woensdag 18 april a.s. om 20.00 uur staan de deuren van het Koningin Beatrix Paviljoen voor u en uw partner open en serveren wij met veel plezier een bij de muziek passend drankje en hapje. Aansluitend kunt u in alle rust zelf of samen met de vormgevers van de Keukenhof het park in avondlicht bewonderen.

In verband met onze voorbereidingen stellen wij een bevestiging van uw komst zeer op prijs. Op vertoon van deze uitnodiging kunt u gratis parkeren op Parkeerterrein Narcis en via de daarbij gelegen ingang het park betreden.

DE KEUKENHOF
J.H.Q. Molenkamp
Manager Marketing & PR

Antwoordfax Perspreview Keukenhof by Night

Keukenhof Lisse, woensdag 18 april 2001, 20.00 uur

Ja, ik kom op woensdag 18 april om 20.00 uur naar de Preview van Keukenhof by Night

Ik kom alleen / met partner

Nee, ik ben helaas verhinderd, maar hou mij op de hoogte van nieuwe activiteiten op de Keukenhof

(AANGEVEN WAT VAN TOEPASSING IS)

Naam:


..

Uitgave/omroep:

..

Adres:

..

Postcode/Plaats:

..

Tel: ................... Fax: ........................E-mail

RSVP vóór 16 april naar

J.H.Q. Molenkamp
Tel: 0252 - 465505
Fax: 0252 - 465565

E-mail: j.molenkamp@keukenhof.nl